Boat Bike Tours is klaar voor het reisseizoen 2021

De Nederlandse reisorganisatie Boat Bike Tours is klaar om te starten zodra het weer kan, inclusief nieuwe tours en een sterk coronaprotocol.

“Normaal gesproken is het nu de tijd dat men de vakantieplannen voor de komende lente en zomer maakt. Maar dit jaar begint anders, met nieuwe lockdowns en veel restricties. Op dit moment wordt er niet aan reizen gedacht, maar dat kan snel veranderen”, weet Jan Timmermans, directeur van Boat Bike Tours in Amsterdam.

Afgelopen zomer veel ervaring opgedaan

Na de eerste lockdown mochten de schepen van Boat Bike Tours in de zomer van 2020 als eerste weer in de Nederlandse wateren varen. “Dat was een spannend moment. Maar alles werkte perfect. De vele positieve reacties lieten ons zien dat onze gasten zich veilig voelden en met volle teugen genoten van hun vakantie”, aldus Timmermans. “Inmiddels hebben we veel ervaring opgedaan met de nieuwe situatie. En ons reisprogramma voor 2021 is gebaseerd op deze ervaringen. We zijn klaar voor het nieuwe seizoen!”

Veilig en ontspannen op vakantie

Het COVID-19 virus zal ook deze zomer nog niet helemaal verdwenen zijn, ook al zijn er tegen die tijd wel veel mensen gevaccineerd.  Daarom blijven de hygiëne- en veiligheidsconcepten aan boord van de schepen van Boat Bike Tours gelden. Looproutes in de wandelgangen zorgen er bijvoorbeeld voor dat gasten voldoende afstand kunnen houden. De maaltijden worden ook in twee sessies geserveerd, zodat er voldoende ruimte is tussen de afzonderlijke tafels in het restaurantgedeelte. Het behoeft geen betoog dat het bedienend personeel een mondkapje moet dragen. Verder worden alle binnenruimten overdag intensief geventileerd wanneer de gasten buiten zijn.

Afgelopen zomer heeft laten zien dat dit niets afdoet aan de goede sfeer en gezelligheid aan boord. Van veel gasten hebben we vernomen dat ze een ontspannen en onbezorgde vakantie hebben gehad, juist door de goed doordachte maatregelen van ons coronaprotocol! ”

2021: Een nieuwe route en aantrekkelijke korte reizen

Ontdekkingsreis door het waterrijke Friesland  

Persoonlijke reiservaringen en weg van het massatoerisme: dat is altijd het succesrecept van Boat Bike Tours geweest. De nieuwe achtdaagse route ‘Op ontdekkingstocht door Friesland’ is inclusief een trip naar het Waddeneiland Terschelling. Op deze tocht fiets je door uitgestrekte natuurgebieden en langs de Friese meren. Daarnaast staat ​​een veelvoud aan mooie plekjes en kleine dorpjes met historische charme op het programma, evenals een prachtige vaartocht door het UNESCO Werelderfgoed Waddenzee.

Korte tochten per fiets en boot 

Met de nieuwe, korte tochten speelt Boat Bike Tours in op de groeiende vraag naar vier- tot vijfdaagse trips. Gasten fietsen dan bijvoorbeeld in etappes van Amsterdam naar Antwerpen of van Antwerpen naar Brugge. Daarnaast biedt Boat Bike Tours tussen mei en juli de vijfdaagse reis “De Hoogtepunten van Holland” aan. Naast Amsterdam, Alkmaar en Haarlem ontdek je ook de Noordzeekust. Hierlangs lopen enkele van de mooiste fietspaden van Nederland.

Ben je ook nieuwsgierig naar zo'n mooie fietscruise? Bekijk ze bij:

Boat Bike Tours  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *