Feenstra biedt omboek- en geld terug garanties dit seizoen

Feenstra Rijn Lijn biedt voor het aankomende riviercruise seizoen twee garanties die ervoor zorgen dat gasten met een gerust hart een riviercruise kunnen boeken. Bovendien is de start verplaatst naar mei 2021.

Garanties

Feenstra geeft als eerste een Geld-terug-garantie in het geval dat Feenstra door omstandigheden de reis moet annuleren. Ten tweede zijn gasten met de Omboek-garantie zeer flexibel, doordat ze tot vier weken voor de vertrekdatum de cruise kosteloos kunnen omboeken naar een later tijdstip.

Start in mei

Feenstra Rijn Lijn zal in mei gaan starten met de eerste riviercruises in plaats van april. De ontwikkelingen van de overheid zullen de komende tijd nauwgezet gevolgd worden, zodat er in mei weer gecruist kan worden met de vloot van riviercruiseschepen.

Het komende seizoen zal voor het eerst riviercruiseschip Swiss Pearl aangeboden worden. Dit schip zal op de Donau gaan varen vanuit Passau richting onder andere Dürnstein, Melk, Linz, Wenen, Bratislava en Boedapest.

Nieuwsgierig naar Feenstra Rijn Lijn? Lees hier meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.