AmaWaterways brengt lied uit: ‘Ama Means Love’

AmaWaterways heeft vandaag met trots haar allereerste muziekvideo uitgebracht met daarin het lied “Ama Means Love (Family)”, dat vreugde en kracht in eenheid symboliseert. Gefilmd in het Hongaarse Boedapest met AmaWaterways ‘Lead Onboard Entertainer en muzikant David Onka, is het lied opgedragen aan reisagenten en trouwe gasten.  die de harten van het AmaWaterways-team met liefde inspireren en vullen.

Het nummer is beschikbaar op Spotify, Apple Music, Amazon Music en daarnaast staat de muziekvideo op het speciale YouTube-kanaal van AmaWaterways.

“Gedurende de 18-jarige geschiedenis van ons bedrijf heeft muziek deel uitgemaakt van ons DNA, de naamgeving van veel schepen beïnvloed, dient het als een krachtige verbinder en fungeert het als een prachtige mondiale taal aan boord die mensen verenigt ongeacht leeftijd, geslacht, ras, huidskleur, nationaliteit of omstandigheden ”, zegt Kristin Karst, executive vice president en mede-oprichter van AmaWaterways.

“In een tijd waarin velen van ons zich gescheiden voelden, kan muziek zoveel doen om ons samen te brengen en prachtige, gedeelde herinneringen te stimuleren. We hopen dat dit prachtige nummer de geest opfleurt en een vonk weer doet oplaaien voor reizen tijdens de feestdagen.”

Mensen verenigen

De rederij hecht waarde aan de persoonlijke connecties gasten en crew aan boord van de schepen leggen. Het nieuwe lied van AmaWaterways geeft nu in COVID tijd een andere manier om mensen te verenigen in een tijd waarin velen op afstand zijn. De teksten weerspiegelen de kernwaarden van de luxe riviercruisemaatschappij, die luidt: “We zijn samen sterker als één, terwijl we elke storm overwinnen … laat liefde stromen als een rivier, elke ziel. Wij zijn familie.”

De videoclip werd op locatie in Boedapest gefilmd en deelt scènes van de bekroonde riviercruises van AmaWaterways. Je ziet de authentieke ervaringen die familie en vrienden te wachten staan. Evenals de warme en gastvrije bemanning die elke gast behandelt als onderdeel van de ‘AmaFamily’ aan boord.

Een all-inclusive riviercruise met AmaWaterways bekijk je hier:

Captain Cruise Cruisewinkel  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *