AmaWaterways brengt lied uit: ‘Ama Means Love’

AmaWaterways heeft vandaag met trots haar allereerste muziekvideo uitgebracht met daarin het lied “Ama Means Love (Family)”, dat vreugde en kracht in eenheid symboliseert. Gefilmd in het Hongaarse Boedapest met AmaWaterways ‘Lead Onboard Entertainer en muzikant David Onka, is het lied opgedragen aan reisagenten en trouwe gasten.  die de harten van het AmaWaterways-team met liefde inspireren en vullen.

Het nummer is beschikbaar op Spotify, Apple Music, Amazon Music en de muziekvideo kan worden bekeken op het speciale YouTube-kanaal van AmaWaterways.

“Gedurende de 18-jarige geschiedenis van ons bedrijf heeft muziek deel uitgemaakt van ons DNA, de naamgeving van veel schepen beïnvloed, dient het als een krachtige verbinder en fungeert het als een prachtige mondiale taal aan boord die mensen verenigt ongeacht leeftijd, geslacht, ras, huidskleur, nationaliteit of omstandigheden ”, zegt Kristin Karst, executive vice president en mede-oprichter van AmaWaterways.

“In een tijd waarin velen van ons zich gescheiden voelden, kan muziek zoveel doen om ons samen te brengen en prachtige, gedeelde herinneringen te stimuleren. We hopen dat dit prachtige nummer de geest opfleurt en een vonk weer doet oplaaien voor reizen tijdens de feestdagen.”

Als een bedrijf dat waarde hecht aan de persoonlijke connecties die aan boord van zijn schepen worden gelegd, biedt het nieuwe lied van AmaWaterways een andere manier om mensen te verenigen in een tijd waarin velen op afstand zijn, vooral met de komende feestdagen. De teksten weerspiegelen de kernwaarden van de luxe riviercruisemaatschappij, die luidt: “We zijn samen sterker als één, terwijl we elke storm overwinnen … laat liefde stromen als een rivier, elke ziel. Wij zijn familie.”

De videoclip werd op locatie in Boedapest gefilmd en deelt scènes van de bekroonde riviercruises van AmaWaterways, inclusief de authentieke ervaringen die familie en vrienden aan wal te wachten staan, evenals de warme en gastvrije bemanning die elke gast behandelt als onderdeel van de ‘AmaFamily’ aan boord.

Een all-inclusive riviercruise met AmaWaterways bekijk je hier:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.