Nieuwe themacruises bij Nicko Cruises

De Duitse rederij Nicko Cruises heeft in 2021 een aantal bijzondere riviercruises waarbij je kunt lachen, puzzelen en feesten: van cabaret en misdaadthrillerdiners tot topgastronomie.

De cruise-expert in Stuttgart heeft ook voor 2021 gevarieerde en spannende thema- en evenementencruises op het programma staan. De tweedaagse minicruises zijn ideaal om eens een riviercruise uit te proberen.

Licht uit, spot aan: Comedy cruise met NightWash

NightWash staat al bijna 20 jaar voor stand-up comedy in een gezellige livesetting. De populaire show begon in een wasserette in Keulen. Het format dat in 2016 de Duitse komedieprijs ontving, is nu in heel Duitsland beschikbaar. Op 18 maart 2021 start in Düsseldorf de eerste NightWash cruise aan boord van het moderne cruiseschip nickoSPIRIT.

Gasten kunnen zich verheugen op een komische avond van topklasse. Trendy comedians en nieuwkomers presenteren een gevarieerde en humoristische mixshow met de fijnste stand-up comedy. In de moderne ambiance van de nieuwe nickoSPIRIT uit 2020 kunnen gasten genieten van een uitstekend diner, hun lachspieren trainen en de avond aan boord afsluiten in een gezellige hut.

Aanval op de lachspieren: komische avond met Michael Eller

Gasten van het MS Rhein Symphonie kunnen zich verheugen op een humoristische avond met Michael Eller in Keulen. Zijn programma gaat over alle mogelijke, maar vooral de nogal onmogelijke varianten van menselijk gedrag in de mooiste weken van het jaar: tijdens een luxe cruise vakantie.

Michael Eller is al meer dan 10 jaar onderdeel van de Duitse komedie- en cabaretscène en is bekend van de Quatsch Comedy Club en NightWash. De stand-up comedian is daarnaast een cruise-expert. Hij neemt met zijn analytische observatievermogen en een buitengewone vaardigheid voor woordspelingen en komedie zijn publiek mee op een waanzinnige reis door de wereld van cruisereizigers.

Dinerervaring op sterrenniveau: gastronomische cruise met YouDinner

Kenners kunnen een gastronomische avond doorbrengen met culinaire kunst op sterrenniveau aan boord van de gloednieuwe nickoSPIRIT. Tijdens de tweedaagse cruise van/naar Düsseldorf wordt voor gasten gekookt door één van de meest creatieve sterren aan het fornuis in de unieke setting van het restaurant “The Garden”. Het bijzondere: de gasten maken deel uit van Duitslands meest exclusieve gemeenschap voor fijnproevers en ervaren de sterrenchef Daniel Gottschlich van dichtbij tijdens het YouDinner-evenement.

De nieuwe nickoSPIRIT uit 2020 biedt de perfecte setting. Het nieuwste schip in de vloot van Nicko cruises combineert alles wat je van een moderne cruiseschip verlangt: spontaan genieten in een van de drie restaurants, een lichtovergoten interieur gecombineerd met veel ruimte voor individualiteit en moderne hutten met verlaagde panoramische fronten.

Pure spanning: KRIMItotalDINNER

Een KRIMItotalDINNER in Keulen of Frankfurt biedt een avond vol spanning, plezier en genot. Een bruiloft staat bekend als de beste dag in het leven. Maar wat als er vóór de bruiloft een mysterieus lijk wordt gevonden?

De gasten van het MS Rhein Melodie of MS Rhein Melodie ontdekken dit allemaal in een ongekende combinatie van magie, swingmuziek en misdaadkomedie. Op de tweedaagse cruise speur je naar de moordenaar of hang je achterover en geniet je van de ‘voorstelling’ aan boord.

Deze cruises zijn allen geheel Duitstalig.

Nieuwsgierig naar deze cruises? Kijk dan bij:

Captain Cruise Cruisewinkel   TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *