Lüftner Cruises boekbaar bij Cruisewinkel, Cruise Travel en Zeetours

Riviercruises van Lüftner Cruises worden sinds kort in Nederland ook verkocht bij reisbureaus Cruisewinkel, Cruise Travel en Zeetours.

Lüftner Cruises biedt reizen aan op hoog niveau. De riviercruisemaatschappij heeft een zeer hoge standaard met onder andere tafelwijn bij het diner inclusief. De standaardhutten hebben een Frans balkon en op de nieuwe generatie schepen hebben de suites een klein eigen balkon. Vrijwel elk jaar voegt de rederij een nieuw schip toe aan de vloot. Meer over de rederij lees je hier.

Bekijk de cruises bij:

Cruise Travel Cruisewinkel Zeetours

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *