American Cruise Lines is schip rijker

American Cruise Lines heeft in september een nieuw schip overhandigd gekregen, de American Jazz. Nadat ze succesvol haar proefvaart had voltooid, nam American Cruise Lines het schip over van scheepsbouwer Chesapeak Shipbuilding in Salisbury, in de Amerikaanse staat Maryland. Het schip kan 190 gasten meenemen en zal voornamelijk gaan varen op de Mississippi. Ze is de derde nieuwbouw op rij, na de American Song in 2018 en de American Harmony in 2019.

De American Jazz is een schip van 6 dekken met faciliteiten zoals een atrium, lounges, restaurant binnen en buiten, fitness center, yoga studio en balkonkamers van minimaal 27,5 m2 met schuifdeuren.  Het schip biedt ook solo-kamers die beschikbaar zijn zonder een toeslag.

De vloot van de Amerikaanse rederij groeit elk jaar. Sinds 2017 zijn 5 nieuwe schepen aan de vloot toegevoegd, waarmee het huidige aantal schepen op 12 komt. Meer nieuwe riviercruiseschepen komen in 2021 en 2022. De rederij heeft een radarschepen, kustschepen en moderne rivierschepen zoals de American Jazz.

De rederij vaart alleen in Amerika; op de rivieren en langs de Amerikaanse kust zodat de historie, cultuur en natuurwonderen van de Amerikaanse staten ontdekt kunnen worden. In totaal zijn 35 verschillende routes mogelijk op een van de drie soorten schepen: de indrukwekkende radarschepen, kustschepen of moderne riviercruiseschepen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.