Riviercruiseschip Annika klaar voor Phoenix Reisen

Eigenaar Scylla meldde dat riviercruiseschip Annika klaar is. Het schip heeft een capaciteit van 182 passagiers en een lengte van 135 meter. De Annika is gebouwd voor de Duitse reisorganisator Phoenix Reisen. 

Het schip biedt een nieuwe en verfrissende look. Paarse en blauwe tinten zorgen voor een stijlvolle en rustige look en feel voor gasten om van te genieten.

Begin september voer het schip haar eerste testvaarten bij Dordrecht vanaf werf Da Capo in Hardinxveld-Giessendam. Het geraamte dat al eerder klaar was van de Annika kwam in november 2019 al aan in Nederland.  Da Capo zorgde voor de bouw van het interieur van het schip.

De Annika is overigens een zusterschip van de Anna Katharina. Beide schepen hebben onder andere een grote Panoramalounge, een specialiteitenrestaurant aan de achterkant en hebben een kleine wellness en fitnessruimte.

Nieuwsgierig naar de Annika? Kijk dan bij:

Captain Cruise

Foto’s: Scylla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *