Riviercruiseschip Annika klaar voor Phoenix Reisen

Eigenaar Scylla meldde dat riviercruiseschip Annika klaar is. Het schip heeft een capaciteit van 182 passagiers en een lengte van 135 meter. De Annika is gebouwd voor de Duitse reisorganisator Phoenix Reisen. 

Het schip biedt een nieuwe en verfrissende look. Paarse en blauwe tinten zorgen voor een stijlvolle en rustige look en feel voor gasten om van te genieten.

Begin september voer het schip haar eerste testvaarten bij Dordrecht vanaf werf Da Capo in Hardinxveld-Giessendam. Het geraamte dat al eerder klaar was van de Annika kwam in november 2019 al aan in Nederland.  Da Capo zorgde voor de bouw van het interieur van het schip.

De Annika is overigens een zusterschip van de Anna Katharina. Beide schepen hebben onder andere een grote Panoramalounge, een specialiteitenrestaurant aan de achterkant en hebben een kleine wellness en fitnessruimte.

Nieuwsgierig naar de Annika? Kijk dan bij:

Captain Cruise  

Foto’s: Scylla

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *