Riviercruiseschip Annika doet proefvaart bij Dordrecht

Eigenaar Scylla deelde zondag een foto van de gloednieuwe Annika tijdens haar proefvaart. Zij cruiste vrijdag vanaf de werf Da Capo in Hardinxveld-Giessendam onder andere langs Dordrecht.
Het geraamte van de Annika kwam in november 2019 aan in Nederland, maar helaas gooide de coronacrisis roet in het eten wat betreft oplevering. Oorspronkelijk zou ze dit jaar 2020 worden opgeleverd. Da Capo zorgt voor de bouw van het interieur van het schip, waarna de proefvaart van Annika kon plaatsvinden.

De Annika zal volgend jaar gaan varen met 182 passagiers voor het Duitse Phoenix Reisen. Ze is bovendien een zusterschip van de Anna Katharina. Beide schepen hebben onder andere een grote Panoramalounge, een specialiteitenrestaurant aan de achterkant en hebben een kleine wellness en fitnessruimte.

Zin om mee te cruisen op de Annika? Kijk eens bij:

Captain Cruise

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.