Verplaatsing AmaKristina en AmaDante van Nederland naar Frankrijk

Luxe riviercruiseschepen AmaKristina en AmaDante van AmaWaterways zijn onderweg naar Frankrijk. Ze varen momenteel van Nederland naar Frankrijk via de Noordzee. Daar zullen ze een plekje gaan krijgen op de Rhône en de Seine. De AmaKristina zal op de Rhône en Saone gaan varen, waarbij je prachtige wijnstreken bezoekt tot aan de mediterrane Provence. Vanaf maart 2021 vaart ze haar eerste cruises.

De schepen zullen niet zelf over de oceaan varen, maar werden in Rotterdam op een zeeschip geladen die ze naar Frankrijk vaart.

De AmaDante (op de foto hierboven de kortere van de twee: 110 meter lengte) zal vanuit Parijs naar de Franse westkust varen in Normandië.  Je kunt cruises maken van Parijs naar Le Havre of vice versa. Vanaf half maart zijn de eerste cruises boekbaar op de Seine, op de Amadante of de AmaLyra.

Wil je meer weten over AmaWaterways? Kijk dan hier.

Bekijk deze Mooie Luxe Cruises bij

Captain Cruise Zeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *