Open dagen bij Kras riviercruiseschepen in Arnhem

Kras organiseert twee open dagen in Arnhem op haar riviercruiseschepen. Deze vinden plaats op zaterdag 3 en zondag 4 november 2018 (geannuleerd!) van 10.00 – 16.00 uur aan de Nieuwe Kade in Arnhem.

Tijdens deze informatieve dagen staan de Kras cruisespecialisten klaar en kunnen bezoekers alvast inspiratie opdoen voor hun riviercruise.

Neem een kijkje op een riviercruiseschip en maak kennis met de scheepsbemanning en de Kras reisleiding. De Rhine Princess en het MS Alemannia liggen aan de kade.

Inmiddels is Kras opgegaan in TUI:

  TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *