Open dagen 2018 Feenstra Rijn Lijn in Rotterdam en Arnhem

Riviercruisespecialist Feenstra Rijn Lijn houdt op maandag 17 en dinsdag 18 december 2018 open dagen in Rotterdam en Arnhem. Tijdens een rondleiding mag je het schip bezichtigen en wordt er afgesloten met een kopje koffie en wat lekkers.

Rotterdam

De open dag vindt plaats op maandag 17 december 2018. Van 10.00 tot 16.00 uur liggen de schepen aan de Boompjeskade tussen de Erasmusbrug en de Willemsbrug.

De volgende schepen zijn in Rotterdam te bezichtigen:

Arnhem

In Arnhem vindt de open dag, een dag later plaats, op dinsdag 18 december 2018. Van 10.00 tot 16.00 uur liggen de schepen aan de Nieuwe Kade. In Arnhem zal een extra schip, de Antonio Bellucci aan de kade liggen.

De volgende schepen zijn te bezichtigen:

Meer informatie over parkeren lees je op de website van Feenstra Rijn Lijn.

Bekijk welke cruises vanuit Nederland vertrekken!

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *