Uniworld verwelkomde Amsterdamse gasten voor een dag aan boord

Van 12 tot 22 februari 2023 had Uniworld haar jaarlijkse kick-off meeting en trainingen voor het komende seizoen gepland in Amsterdam. Vijf schepen van de ultraluxe rederij Uniworld lagen aan de kade bij Passenger Terminal Amsterdam: de River Duchess (zie hierboven archieffoto), River Empress, River Princess, River Queen en S.S. Antoinette. Goed gebruik daarbij is dat op één van de dagen een Charity event wordt georganiseerd. Op 13 februari was een aantal ouderen uitgenodigd om een stukje mee te varen met één van de schepen. Aan boord waren activiteiten georganiseerd, zoals bloemschikken, bingo, dansen en schaken.

Het evenement wordt georganiseerd in een periode dat de riviercruiseschepen niet varen met gasten en dus personeelsleden van alle schepen naar Amsterdam toe kunnen komen.

Uniworld

Vanaf maart vaart de ultraluxe rederij weer met deze schepen naar onder andere Basel over de Rijn, naar België en over de Donau. Cruises op deze schepen zijn verkrijgbaar vanaf €2699. Deze cruises zijn inclusief drankjes, fooien én excursies. Verkrijgbaar bij:

Yacht Cruise Company

Charity Event Uniworld

 

Miriam bezocht in 2022 een ander Uniworld schip: de S.S. Beatrice in Boedapest:

Waarom is cruisen bij Uniworld zo bijzonder?
 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *