VIVA ONE gearriveerd in Hardinxveld-Giessendam

Riviercruiseschip VIVA ONE is gearriveerd bij Da Capo in Hardinxveld-Giessendam. Het bedrijf gaat het interieur van het schip aanbrengen. De VIVA ONE is het eerste nieuwbouwschip van VIVA Cruises dat in 2022 aan de vloot zal worden toegevoegd. Het schip zal 176 passagiers kunnen ontvangen in één van de verschillende restaurants en veel voorzieningen.

Hieronder zie je een aantal impressies van hoe het schip eruit zal komen te zien.

Routes

De nieuwe VIVA ONE zal vanaf april 2022 vanuit Düsseldorf varen over de Rijn en de Moezel. Aan boord vind je een modern design in de blauwe kleuren van VIVA, een groot zonnedek en een spa. Ze biedt plek aan 176 gasten in één van de kamers, suites en junior suites. Voorzien van frans balkon op de bovenste twee dekken.

Het tweede nieuwbouwschip, de VIVA TWO, zal gaan varen op de Donau. Het schip biedt 87 tweepersoonshutten en acht suites. Daarnaast biedt de VIVA TWO als eerste schip uit de VIVA vloot een open en groot restaurant en lounge. Bovendien genieten gasten van een derde restaurant.

Aan boord van beide nieuwbouwschepen kunnen gasten dineren in hoofdrestaurant Riverside, is een bistro aan boord en op de VIVA TWO ook specialiteitenrestaurant MOMENTS.

Nieuwsgierig naar cruisen met het all-inclusive VIVA Cruises? Kijk zeker even bij:

Viva Cruises Captain Cruise Cruisewinkel   TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *