De Zonnebloem

De Zonnebloem organiseert talloze vakanties voor reizigers die zorg nodig hebben. Riviercruiseschip MPS de Zonnebloem is volledig geschikt voor deze cruisepassagiers. Het aangepaste schip vaart meerdaagse routes in Nederland, België en Duitsland. Het schip is voorzien van de benodigde medische voorzieningen zoals tilliften en hoog-laag bedden. Tijdens alle vaarvakanties is de verpleging en verzorging in handen van gediplomeerde vrijwilligers uit de zorg. Naast zorgvrijwilligers gaan algemeen vrijwilligers mee voor de overige werkzaamheden.

De reizen zijn boekbaar voor elke passagier die een functiebeperking heeft en zorg nodig heeft én een begeleider. De riviercruises worden ingedeeld naar leeftijdscategorieën (18-45 jaar of 45 jaar en ouder) De Zonnebloem biedt themareizen aan en kerstcruises.

Cruises kunnen direct worden geboekt:

Zonnebloem

De vloot bestaat uit:

  • MPS de Zonnebloem (1985) – tot 69 passagiers en tot 72 vrijwilligers

 

Zoek je meer aangepaste cruises? Kijk dan ook eens bij het schip MS Viola van Phoenix Reisen. Bovendien hebben veel schepen van CroisiEurope mindervalide kamers aan boord. Lees hier alles over een toegankelijke riviercruise.