Livereportage: met AmaMagna over de Donau van Roemenië naar Hongarije

Miriam reist een week mee op uitnodiging van AmaWaterways met de AmaMagna over de Donau. De cruise gaat in 8 dagen stroomopwaarts vanaf Roemenië door Bulgarije, Servië en Hongarije. De havens die aangedaan worden zijn: Rousse en Vidin in Bulgarije, Golibac, Belgrado en Novi Sad in Servië, Mohács en Boedapest in Hongarije.

Hieronder volg je Miriam mee op deze reis:

(deze reportage is inmiddels afgelopen)

 

Wil je weten waar je deze cruises kunt boeken? Kijk dan bij:

Captain Cruise Zeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *