VIVA Cruises sponsert Wimbledon tennissers

VIVA Cruises gaat dit jaar een exclusieve samenwerking aan met tennissers die meedoen aan het bekende Wimbledon in Engeland. Gedurende de periode van het prestigetoernooi van 1 tot 14 juli zullen geselecteerde spelers het VIVA Cruises-logo op hun poloshirts dragen.

De sponsorovereenkomst heeft tot doel tennisfans te enthousiasmeren voor de unieke ervaringen die Europese riviercruises bieden. VIVA Cruises wil laten zien dat reizen langs de Europese rivieren een ideale manier is om enkele van de mooiste bestemmingen van het continent te ervaren.

“We zijn erg trots dat enkele van de beste tennissers ter wereld ons VIVA Cruises-merk op hun poloshirts dragen op Wimbledon. Onze riviercruises bieden, net als Wimbledon, onvergetelijke momenten. We hopen daarom deze wederzijds voordelige samenwerking in de toekomst nog verder uit te kunnen breiden”, aldus Andrea Kruse, CEO van VIVA Cruises.

Gedurende de gehele duur van het toernooi zal VIVA Cruises een bijzondere culinaire sfeer creëren aan boord van enkele van de meest populaire routes, waar gasten kunnen genieten van typisch Britse delicatessen zoals aardbeien en room en Pimm’s. Al het eten en drinken is inbegrepen op alle cruises van VIVA Cruises.

Wil je ook Wimbledon meevolgen aan boord? Kijk dan even bij:

Captain Cruise Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *