A-ROSA onthult nieuwe routes voor 2025

Naast de introductie van het premium plus-tarief en een nieuw prijssysteem heeft A-ROSA voor het seizoen 2025 talloze nieuwe route- en bestemmingshoogtepunten in petto. Volgend jaar zullen de A-ROSA-schepen in totaal 40 verschillende routes varen op de Donau, Rijn/Main/Moezel, Rhône/Saône, Seine en Douro – waarbij prachtige landschappen zoals de Wachau, het IJsselmeer of de Dourovallei worden gecombineerd met veel tijd in metropolen als Amsterdam en Wenen of prachtige steden als Avignon en Rouen.

Ontdek de Rijn en Main vanuit Frankfurt met A-ROSA CLEA

De belangrijkste routeoptimalisaties hebben plaatsgevonden in het Rijn-Main-Moezelgebied. Nieuw zijn de afvaarten van A-ROSA CLEA, die in het seizoen 2025 haar basishaven in Frankfurt zal hebben en daarmee een extra vertrekhaven in deze cruiseregio zal bieden.

Op bijna tien verschillende routes reist A-ROSA CLEA van de belangrijkste metropool naar historische locaties zoals Aschaffenburg, Würzburg, Straatsburg en Bazel. Tijdens een nieuw gecreëerde cruise van 7 nachten combineert het schip het schilderachtige landschap van het Midden-Rijndal met bezoeken aan Keulen en Frankfurt. De mogelijkheid om de beroemde Christkindl-kerstmarkten te bezoeken biedt A-ROSA CLEA tijdens de feestdagen, wanneer ze van Neurenberg naar Regensburg en Kehlheim vaart.

A-ROSA SILVA heeft ook een nieuwe route in petto met de 7-nachten cruise ‘Main & Moselle Experience’, die start in Keulen en de steden Cochem en Bernkastel-Kues aan de Moezel verbindt met de steden Frankfurt en Aschaffenburg aan de Main . Met de verhuizing van A-ROSA ALEA naar de Seine keert A-ROSA VIVA terug naar haar oorspronkelijke cruiseregio en vertrekt vanuit Keulen op Noordrijn-afvaarten naar Amsterdam, Antwerpen, Gent en het Markermeer, evenals op cruises op de zuidelijke Rijn langs de Loreley naar Straatsburg (Kehl), Mainz en Koblenz.

Ontdek de diversiteit van de Donau vanuit Passau

Vanaf het seizoen 2025 starten en eindigen alle A-ROSA cruises op de Donau in Passau-Racklau, wat de gasten meer flexibiliteit en comfort biedt bij aankomst en vertrek. De reis door het historische stadscentrum van Passau en het Drierivierenverbindingspunt is een nieuw hoogtepunt van de Donaucruises van 2025 met A-ROSA. Naast de populaire routes van 4, 5, 7, 14 en 18 nachten wordt voor het eerst een cruise van 9 nachten geïntroduceerd, met stops in Bratislava, Tulln en Linz en extra lange verblijven in Wenen en Boedapest.

Fascinerende vakantie-ervaring in Zuid-Frankrijk

Gasten kunnen zich ook verheugen op vernieuwde routes op de Rhône. A-ROSA STELLA en A-ROSA LUNA zullen overnachten in drie steden tijdens hun nieuwe 7-nachten cruise ‘Rhône Route Provence’, met overnachtingen in Lyon, Avignon en Arles. Dankzij het meerdaagse verblijf hebben gasten nu ook de mogelijkheid om na een bezoek aan de steden het omliggende platteland te verkennen en te genieten van de Franse savoir-vivre in al zijn pracht.

Wie bovendien de steden Chalon-sur-Saône en Mâcon langs de Saône wil ontdekken, kan kiezen voor de nieuwe 9-daagse ‘Rhône Route Panorama’. Tijdens deze cruise bevaart A-ROSA STELLA de noordelijke zijrivier van de Rhône en bezoekt ook Port St. Louis aan de Middellandse Zeekust, evenals de beroemde wijndorpen Viviers en Tain l’Hermitage. Het absolute hoogtepunt is een verblijf van 24 uur in Lyon, een van de grootste steden van Frankrijk.

Van Parijs naar Le Havre aan de Seine

In 2025 vertrekt A-ROSA ALEA vanuit het centrum van Parijs op verschillende routes van 5, 7 en 9 nachten op de Seine en zal nu Le Havre aandoen voor de cruises van 7 nachten. De beroemde Franse havenstad met zijn karakteristieke betonarchitectuur is een van de slechts twee 20e-eeuwse stedelijke ensembles die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan.

“De talrijke nieuwe routes in het seizoen 2025 vormen een groot deel van de meest uitgebreide programmawijzigingen in de geschiedenis van A-ROSA, waarmee we inspelen op de trend naar meer ontspanning en een meer meeslepende ervaring van de bestemmingen en regio’s die we bezoeken”, commentaar Jörg Eichler, CEO van A-ROSA Flussschiff GmbH. “Dit is precies de richting die we in de toekomst op willen, omdat deze optimalisaties zowel rekening houden met de wensen van onze gasten als met onze duurzame doelstellingen. Vanaf het begin heeft A-ROSA zich ten doel gesteld vakanties aan te bieden die ontspanning en avontuur, informatie en entertainment perfect combineren. Daarom hebben we ons programma aan boord geüpgraded, onze excursies geïndividualiseerd en zijn we actief bezig met het inpassen van ons reisschema in dit holistische concept”, vervolgt Eichler.

Verzekering van de A-ROSA beste prijs voor cruises in 2025 tot en met 31 juli 2024

Niet alleen voor de nieuwe routes, maar voor alle afvaarten in het seizoen 2025 profiteren gasten tot en met 31 juli 2024 van de nieuw geïntroduceerde A-ROSA Best Price.

“Bij A-ROSA willen we vroegboekers belonen. Tot eind juli 2024 ontvangen ze met de A-ROSA Best Price de gunstigste cruiseprijs voor het premiumtarief 2025 en besparen ze tot 500 euro per persoon”, legt Stefan Sprunk, hoofd Sales & Product, uit. “Ons doel is om een ​​flexibele en aanpasbare A-ROSA-vakantie te creëren en een reeks servicepakketten aan te bieden op basis van een modulair systeem. Gasten kunnen bijvoorbeeld eenvoudig uitgebreide drankopties, wifi of een individuele reisverzekering toevoegen, passend bij hun voorkeuren en behoeften”, vervolgt Sprunk.

Bekijk deze cruises natuurlijk bij:

A-Rosa Captain Cruise Cruisewinkel  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *