AmaWaterways biedt upgrade en korting bij boeking van riviercruise in 2025

Luxe rederij AmaWaterways viert de lancering van haar brochure 2025 met veel vroegboekkorting voor bepaalde afvaarten. Gasten die vóór 30 juni 2024 een cruise boeken, profiteren van een korting van maximaal € 850 per persoon, plus een gratis upgrade en € 25 pp boordtegoed.

Cruisereizigers die alleen reizen, en vóór 30 juni 2024 een cruise voor 2025 boeken, profiteren ook van verlaagde single-toeslagen of géén toeslagen op bepaalde afvaarten.

Exotische bestemmingen

“We hebben een sterke vraag gezien voor volgend jaar, vooral binnen ons Exotics-programma, dus nu is het tijd om ons te concentreren op 2025 en we hebben een aantal fantastische aanbiedingen beschikbaar”, zegt Jamie Loizou, Managing Director. “We zijn erg blij dat er zes nieuwe schepen aan de vloot worden toegevoegd, inclusief de introductie van nieuwe, ultramoderne schepen op de Douro en Magdalena. Dit opent nieuwe bestemmingen en creëert de broodnodige extra capaciteit op onze populairste rivieren.”

De brochures gaan over de twee nieuwe schepen van AmaWaterways op de Magdalena-rivier in Colombia. AmaMagdalena en AmaMelodia bieden twee routes van zeven nachten aan, Wonders of Colombia en Magic of Colombia, tussen de fascinerende steden Cartagena en Barranquilla. Ze verwelkomen respectievelijk 60 en 64 gasten met ruime passagiershutten met twee balkons, die een oppervlakte van 20 vierkante meter beslaan.

AmaSintra voegt zich in 2025 ook bij de vloot en zal twee routes van zeven nachten langs de rivier de Douro varen, waaronder de Enticing Douro, die heen en terug vaart naar Porto, en de Flavours of Portugal and Spain, die van Porto naar Vega de Terron vaart, of omgekeerd.

Ook opgenomen in de brochure is een nieuwe Celebration of Music-route van zeven nachten van/naar Boedapest. Gasten worden getrakteerd op een verscheidenheid aan live muziekoptredens terwijl ze Bratislava, Wenen, Dürnstein en Melk verkennen.

In Nederland en België

Een zeven nachten ‘Best of Holland and Belgium’ (Amsterdam naar Amsterdam) met vertrek op 2 augustus 2025 aan boord van AmaStella kost nu € 2.828 per persoon (was € 3.678) in een categorie D-passagiershut met een korting van € 850 per persoon, upgrade van de hut en € 25 pp boordtegoed.

Bekijk alle AmaWateways cruises bij:

Captain Cruise Cruisewinkel  

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *