Phoenix riviercruises 2025 met vroegboekkorting

De eerste riviercruises voor 2025 van de Duitse reisorganisatie Phoenix Reisen zijn beschikbaar. Momenteel zijn al 39 routes in Europa met 17 Phoenix riviercruiseschepen live op de Phoenix Reisen website.

Een verscheidenheid aan prachtige cruises wacht op gasten. Of het nu op de Donau, de Rijn, de Main, de Moezel, de Saar, de Nijl, in Nederland en België of Frankrijk is – voor elke reisbehoefte is er de juiste bestemming en het juiste Phoenix-schip.

Cruises met het in 2025 eersteklas nieuwe schip MS Aurelia kunnen nu al geboekt worden. Het schip, eigendom van Phoenix-scheepspartner Rijfers, zal volgend jaar worden ingezet voor vijfdaagse reizen op de Rijn, Nederland en de Donau. Dit jaar nam Phoenix de Amina in gebruik, een zusterschip van de Aurelia.

Iedereen die zijn favoriete hut aan de rivier vroeg boekt, profiteert van de aantrekkelijke vroegboekkorting, die vermeld staat in de betreffende cruisebeschrijving. De Phoenix vroegboekkorting geldt voor boekingen tot en met 31 juli 2024.

Boek je Phoenix cruise voor 2024 en 2025 in Nederland bij:

Captain Cruise  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *