A-ROSA creëert een speciale entertainmentafdeling

A-ROSA River Cruises heeft een eigen speciale entertainment-afdeling gecreëerd op het hoofdkantoor in Rostock, Duitsland. Het vierkoppige team zal verantwoordelijk zijn voor de voortdurende ontwikkeling van al het entertainment aan boord, een belangrijke strategische prioriteit voor de toekomstige riviercruiselijn. De nieuwe afdeling zal zowel overdag als ’s avonds de animatieprogramma’s, de themacruises en het kinderaanbod verzorgen.

A-ROSA is de eerste riviercruisemaatschappij die een eigen entertainmentafdeling heeft opgezet, in plaats van gebruik te maken van een derde partij. Hierdoor kan de operator direct de kwaliteit van het entertainment aan boord controleren, nieuwe trends oppikken en doorgaan met succesvolle concepten. De A-ROSA-schepen zijn gebouwd met het oog op entertainment en veel van hen hebben echte podia waar artiesten kunnen optreden, DJ-podia en speciale verlichtingsopties.

Mix van muziekgenres

Het uitbreiden van het aanbod van gastartiesten is een belangrijk aandachtspunt voor de lijn in de toekomst en om dit netwerk te creëren is Fadi Gaziri aangenomen als entertainmentmanager van A-ROSA. Fadi, een Brit die in Hamburg woont, heeft via zijn werk bij AIDA en TUI Cruises en via zijn werk als expert op het gebied van audiobranding talloze contracten met artiesten opgebouwd. Fadi’s uitgebreide ervaring en netwerk in de branche zorgen ervoor dat hij artiesten van hoge kwaliteit aan boord kan aantrekken, van wie velen nog nooit eerder ervaring hebben gehad met een riviercruise.

Naast pop-, jazz-, folk- en rockzangers zal het artiestenportfolio nu muziektheaternamen tonen, waaronder internationale artiesten uit shows als Phantom of the Opera, Cats en The Hunchback of Notre Dame. Er komen ook muzikanten aan boord, waaronder trompettist Francoise Berody, violist Tamas Seres en ‘Grandcelli Duo’, een paar cellisten naast nieuwe tribute-artiesten die Elvis, Elton John of Billy Joel coveren. Bovendien blijft A-ROSA, als onderdeel van haar inzet om de opkomende generaties aan te moedigen, jonge artiesten ondersteunen en nodigt zij beginnende singer-songwriters uit om hun liedjes uit te voeren in de intieme sfeer van de A-ROSA Lounge.

De nieuwe entertainmentafdeling zal ook verantwoordelijk zijn voor meer dan alleen muziekoptredens aan boord. Gasten kunnen genieten van cabaret, goochelaars, cartoonisten en zelfs zandschilderijshows van een scala aan artiesten, waarvan sommige al populaire favorieten zijn bij A-ROSA-gasten en andere nieuw op het programma. Ook het uitgebreide programma themacruises valt onder deze afdeling, met alles van meditatie en mindfulness tot fotografie, dans en voeding en yoga.

De meeste A-ROSA-schepen hebben een entertainmenthost aan boord die verantwoordelijk is voor het goede verloop van het dagelijkse programma en velen hebben hun eigen talenten waarvan u tijdens de cruise kunt genieten!

Bekijk hier de mooiste A-Rosa cruises:

A-Rosa Captain Cruise Cruisewinkel  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *