VIVA Cruises in herfst en winter vanuit Parijs

VIVA Cruises biedt dit jaar voor Parijs een aantal nieuwe cruises aan. Voor het eerst zal de rederij citytrips in Parijs aanbieden waarbij het riviercruiseschip als hotel wordt omgetoverd zonder dat het zal gaan varen, maar ook biedt de rederij cruises aan vanuit Parijs naar de Franse westkust. Na een spannende zomer gekenmerkt door de Olympische Spelen hebben gasten de mogelijkheid om de Franse hoofdstad in alle rust en zonder veel drukte te verkennen.

Citytrip met een verschil

Op drie data in november zal het onlangs gerenoveerde VIVA Gloria fungeren als drijvend stadshotel en biedt het passagiers een exclusieve allround Parijs-ervaring. Het riviercruiseschip ligt vlak bij de Eiffeltoren voor anker, van waaruit gasten de Franse hoofdstad uitgebreid kunnen verkennen. Bij de nieuwe vierdaagse korte reizen in Parijs is tevens een panoramische stadsrondrit door Parijs inbegrepen. Optioneel kan nog een excursie worden geboekt, zoals een rit door Parijs en Pere Lachaise in een eend, de klassieke Franse auto.

 

Adventscruises op de Seine

Begin december is het tijd voor de afvaart van de VIVA Gloria vanuit Parijs voor nieuwe wintercruises op de Seine. Gasten kiezen ervoor om vijf, zes of zeven nachten aan boord van het drijvende boetiekhotel door te brengen en hebben tijdens de reis de mogelijkheid om de idyllische plekjes langs de Seine te leren kennen. Zo maakt het pittoreske Les Andelys deel uit van de route, net als de Normandische hoofdstad Rouen, waar het schip overnacht en passagiers voldoende tijd biedt voor excursies, bijvoorbeeld om in de voetsporen te treden van de heldhaftige Jeanne d’Arc. Afhankelijk van de route, ligt op de route ook Poissy, Conflans of Vernon.

De nieuwe wintercruises beginnen en eindigen in Parijs; gasten hebben minimaal drie volle dagen de tijd om de Franse hoofdstad uitgebreid te verkennen en de bijzondere sfeer van het einde van het jaar te proeven, of dat nu voor de verlichte Eiffeltoren is of met een warme rode wijn. op de prachtige kerstmarkt de Champs Elysees, in de prachtig versierde Galerie Lafayette of kijkend vanuit het reuzenrad op de Place de la Concorde.

Bij de nieuwe cruises zijn twee hoogwaardige excursies ter waarde van meer dan 200 euro per persoon inbegrepen, een panoramische bustour door Parijs en een bezoek aan een UNESCO-werelderfgoedlocatie, ofwel het Paleis en Park van Versailles of het Paleis van Chantilly, afhankelijk van de reis. En uiteraard zijn er ook andere optionele excursies te boeken.

Terug aan boord zorgt een Frans animatieprogramma met muziek en kunst, geïnspireerd door de Parijse wijken, voor de nodige lokale kleur. Gasten kunnen ook rekenen op het allround verwenprogramma van het VIVA Cruises all-inclusive pakket. Dit omvat niet alleen een uitgebreid ontbijt, lunch en een meergangendiner, maar ook alle alcoholische dranken – ook uit de eigen minibar, de lounge of in de Franse wijnbar Vino Vino aan de achterzijde van het schip. In de cabine staat een welkomstfles mousserende wijn klaar en in de badkamer kunnen gasten gebruikmaken van de exclusieve verzorgingsproducten van het merk Rituals.

De nieuwe cruises zijn te boeken vanaf €701 bij:

Captain Cruise Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *