Combineer cruises bij Riverside Luxury Cruises in 2025

Ultraluxe rederij Riverside Luxury Cruises biedt haar nieuwe reizen aan voor 2025: het komende jaar zullen er meer dan 170 afvaarten zijn op 52 verschillende routes. Met een duur van drie tot 23 nachten garanderen ze maximale flexibiliteit. Nieuw is een reeks routes die cruises op de Riverside Debussy en Riverside Ravel combineren met een langer verblijf van maximaal 19 nachten om de Rijn en de Rhône te verkennen.

Het jongste schip van de vloot, de Riverside Debussy, vaart sinds haar eerste reis in maart op de Rijn, Main en Moezel en verkent ook de Donau voor bijzondere reizen. Haar langste cruise zal zijn over de Rijn, Main en Donau van Amsterdam naar Belgrado of Boekarest.

Alle schepen van de rederij, de indrukwekkende  Riverside Mozart, Ravel, Debussy hebben een hoog luxe niveau: ruime suites in plaats van hutten, butlerservice voor elke gast, eersteklas wijnen en sterke dranken, spa, zwembad en gratis StarLink-breedbandinternet, gastronomische gerechten met verse, hoogwaardige ingrediënten en excursies die exclusieve ervaringen in de mooiste steden en landschappen van Europa garanderen.

Bekijk de 2025 Riverside Ultraluxury Cruises bij:

Ben je ook nieuwsgierig naar zo'n mooie ultraluxe riviercruise?

Bekijk ze bij:

Yacht Cruise Company

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *