E-Bikes op A-Rosa Sena beschikbaar

A-ROSA heeft voor het eerst e-bikes geïntroduceerd op A-ROSA SENA, waaronder twee fietsen voor tieners. Dit betekent dat e-bikes nu beschikbaar zijn op 12 schepen in de vloot, die de Donau, Rijn, Main, Moezel, Seine en Rhône/Saône bestrijken.

Daarnaast heeft A-ROSA dit jaar ook gratis e-bike verhuur geïntroduceerd. Dit betekent dat gasten in geselecteerde havens nu de mogelijkheid hebben om zelfstandig een ritje op een e-bike te maken, hun eigen route te creëren en een stad of dorp op twee wielen te verkennen zoals ze willen.

Perfect voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus, elke e-bike is uitgerust met een compacte elektromotor. Fietsers kunnen uit verschillende opties kiezen welk niveau van ondersteuning ze nodig hebben tijdens het rijden. Het is ook mogelijk om de motor helemaal uit te schakelen, voor degenen die een zwaardere training willen.

Een helm en fietsslot krijg je bij elke fietstocht mee en er zijn geen kosten aan verbonden, aangezien deze zijn inbegrepen in het Premium All-Inclusive-pakket van A-ROSA.

Wij cruisten mee op de A-Rosa Sena, lees hoe dit was >>

Ook begeleid

A-ROSA blijft ook een uitgebreid programma van begeleide fietstochten aanbieden voor degenen die liever geleid worden door een expert, met meer dan 50 verschillende opties beschikbaar gedurende het hele seizoen 2023.

Jennifer Böckmann, Shore Excursion Manager bij A-ROSA: “Het hebben van e-bikes aan boord van A-ROSA SENA is geweldig nieuws en het is geweldig dat we er zelfs twee hebben voor tieners, aangezien dit ons vlaggenschip is voor meerdere generaties.”

“Zoals altijd bij A-ROSA is flexibiliteit de sleutel, en gasten hebben nu de keuze om deel te nemen aan een begeleide excursie of zelfstandig een e-bike te nemen op speciale tijden wanneer er geen georganiseerde groepsfietstochten plaatsvinden. De rivieren van Europa zijn gewoon gemaakt om op deze manier te verkennen en het is natuurlijk een duurzamere optie die perfect past bij onze voortdurende focus op het beschermen van de rivieren en de bestemmingen waar we doorheen varen”, voegt ze eraan toe.

Nieuwsgierig naar deze e-bikes? Bekijk de A-ROSA Sena cruises bij:
A-Rosa Captain Cruise Cruisewinkel  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *