Bezoek een van de cruise avonden van Captain Cruise

Wil je op cruise, maar nog geen idee welke rederij bij je past? Of wil je misschien een keer een andere rederij uitproberen, maar vind je het lastig om te ontdekken welke? Kom dan naar één van de inspiratie avonden van Captain Cruise in Breda of Veenendaal.

Maak kennis met verschillende zee- en rivierrederijen. Daarnaast zal Captain Cruise je meer vertellen over het complete aanbod. Het reisbureau vertegenwoordigt 46 rederijen, zee-, rivier- en expeditie cruises. Kom en ontdek meer over de verschillende rederijen en vaargebieden.

Datums

  • Breda: 23 mei – met rivierrederij CroisiEurope
  • Veenendaal 30 mei – met rivierrederij Nicko Cruises en CroisiEurope

Het programma is voor beide avonden:

  • Inloop 18:45 uur
  • Start van de avond 19:00 uur
  • Afronding van de avond 22:00 uur

Uiteraard kan je informatie en inspiratie opdoen, maar je kunt ook jouw perfecte cruise samenstellen. En mocht je deze willen boeken, naar aanleiding van deze avonden dan krijg je een aantrekkelijke korting!

De avonden zijn gratis toegankelijk. Aan het eind van de avond ga je naar huis met een goed gevulde goodiebag met o.a. aanbiedingen, speciale promo’s en brochures. Tevens zullen aan het eind van de avond een aantal prijzen worden weggegeven, waaronder reischeques.

Aanmelden voor Breda: klik hier.

Aanmelden voor Veenendaal: klik hier

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *