VIVA Two gedoopt in Düsseldorf

Donderdag 23 maart 2023 heeft VIVA Cruises in haar thuishaven Düsseldorf haar nieuwe vlaggenschip gedoopt: de VIVA Two. Tv-presentator Marco Schreyl presenteerde de dag en doopmoeder  Shiri Gordon sloeg ceremonieel de champagnefles op de boeg van het nieuwe schip kapot. Zo’n 220 genodigden uit binnen- en buitenland waren aanwezig bij de ceremonie en ook voorbijgangers in Düsseldorf konden de doopplechtigheid live vanaf het land volgen.

De directeuren van VIVA Cruises Andrea Kruse en Arno Reitsma:“Net op tijd voor het vijfjarig bestaan ​​van VIVA Cruises hebben we ons tweede nieuwbouwschip gedoopt en in gebruik genomen. Weer een grote mijlpaal voor ons en we zijn meer dan trots op dit schip – van het ontwerp tot de technische innovaties, het voldoet aan al onze eisen.

Eerste kapitein Slobodan Golubovic is trots om op dit nieuwe schip te werken en beschrijft het als het hoogtepunt van zijn carrière – hij is de derde generatie kapitein en zal samen met zijn broer, de tweede kapitein, het schip veilig over de rivieren van Europa leiden. Ook hotelmanager Rastislav Chrkavy verheugt zich op de nieuwe taak. Voor hem staat het welzijn van de gasten en zijn crew voorop.

Met de beste wensen van Pastor Stephan Scharf werd het woord overgedragen aan meter Shiri Gordon, CEO en mede-eigenaar van de in Tel Aviv gevestigde Gordon Travel Group. Met ontroerende woorden en vol trots stuurde ze de tweede nieuwbouw van VIVA Cruises te allen tijde op een veilige reis. Als meter vertegenwoordigt ze alle partners van het bedrijf, succesvolle vrouwen in managementfuncties en de passie voor de riviercruise-industrie.

Miriam bezocht het schip in februari terwijl het in Gorinchem lag. Bekijk hier hoe het sfeervolle schip eruit ziet in de unieke fotoreportage.

In september 2024 volgt het derde nieuwbouwschip, de VIVA Three.

Bekijk enkele mooie cruises van VIVA:
Vertrek uit >
Amsterdam
Arnhem
Avignon
Bamberg
Basel
Boedapest
Bordeaux
Chalon sur Saone
Düsseldorf
Frankfurt
Keulen
Lobith
Luxor
Lyon
Mainz
Moskou
Neurenberg
Nijmegen
Parijs
Passau
Porto
Rotterdam
St. Petersburg
Stralsund
Venetië
Vilshofen
Wenen
Rivier >
Donau
Douro
Elbe
Garonne en Dordogne
IJsselmeer
Lagune van Venetië
Main
Mekong
Moezel
Neckar
Nijl
Po
Rhone
Rijn
Saar
Seine
Wezer
Wolga
Rivier buiten Europa
Land >
België
Bulgarije
Duitsland
Frankrijk
Hongarije
Italië
Nederland
Oostenrijk
Polen
Roemenië
Rusland
Servië
Slowakije
Zwitserland

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *