A-Rosa verbindt Seine en Rhône cruises met elkaar

A-ROSA Cruises biedt in het zomerseizoen 2023 nieuwe voor- en naprogramma’s aan in Frankrijk op bepaalde datums waarbij je de mogelijkheid krijgt twee rivieren in één cruise vakantie te bezoeken.

Gasten kunnen een aantal dagen voorafgaand of na hun cruise in Parijs verblijven. Het voor- of naprogramma in Parijs omvat twee overnachtingen in een viersterrenhotel, evenals transfers naar het schip of naar het treinstation en de luchthaven. Tijdens het verblijf kunnen gasten het stadscentrum verkennen tijdens een excursie van een halve dag, inclusief een boottocht van een uur langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Een ander hoogtepunt is een uitgebreid bezoek en rondleiding door de tuinen Jardin des Plantes & Les Tuileries.

Ook in Lyon

Het voorprogramma in Lyon omvat ook twee overnachtingen in een viersterrenhotel en transfers. Naast een foodtour met proeverijen en een sightseeingtour, bevat het arrangement een excursie naar de bekende wijngaarden van de Beaujolais. Gasten kunnen zich verheugen op een wijnproeverij en een lunchsnack in de wijnmakerij Domaine Paire, evenals een rondleiding door het charmante middeleeuwse stadje Oingt.

“De beste manier om de pareltjes van Frankrijk te waarderen is vanaf het water. Aan boord van onze schepen genieten gasten niet alleen van de bekroonde A-ROSA service, maar beleven ze de bestemming ook met al hun zintuigen. De nieuwe pre- & post-arrangementen in Parijs en Lyon komen tegemoet aan de wens van onze gasten voor een nog intensere ervaring in deze twee steden. We hebben een uitgebreid programma samengesteld met verschillende inbegrepen services, maar ook genoeg tijd voor individuele ontdekkingen”, legt Jörg Eichler, CEO van A-ROSA, uit.

Data voor- & naprogramma Parijs (Seine)

  • Voorprogramma: 20 juni 2023
  • Naprogramma:1 juni of 7 september 2023

Data voorprogramma Lyon (Rhône)

  • 15 juni, 10 augustus, 14 september en 12 oktober 2023

De arrangementen zijn te bekijken op www.arosa-cruises.com/river-cruises/offers/pre-post-programme-france.

Combinatiecruises op de Seine en Rhône

Voor gasten die hun vakantie-ervaring willen maximaliseren, kunnen Seine- en Rhône-cruises op een aantal data worden gecombineerd. De A-ROSA premium schepen varen op de Seine van Parijs naar Caudebec-en-Caux en op cruises van 9 nachten zelfs tot aan Le Havre. Op de Rhône en Saône gaat het van Lyon via Avignon naar Arles en soms verder naar Port Saint Louis aan de Middellandse Zeekust.

Deze rivieren belichamen de Franse manier van leven en bieden een verscheidenheid aan landschappen en culturele hoogtepunten. Gasten kunnen hun A-ROSA-reis beginnen op de Seine in Parijs en vervolgens overstappen op de Rhône in Lyon. Als alternatief is de omgekeerde volgorde ook mogelijk. Dit betekent bijvoorbeeld dat twee reizen van een week kunnen worden gecombineerd met een tussenstop van twee nachten in een hotel in Parijs of Lyon om een vakantie van 16 nachten te creëren. Combinaties van een cruise van 5 nachten en een cruise van 7 nachten zijn ook mogelijk. Als in aanmerking komende Frankrijk-cruises samen worden geboekt, is een combinatiekorting van tien procent van toepassing.

Mee met A-Rosa: hoe is dat?
Bovenstaande reizen worden uitgevoerd op twee internationale schepen van A-Rosa, waar Engels en Duits wordt gesproken. Bij A-Rosa zijn alle drankjes, fooien en maaltijden inclusief in de prijs! De cruises zijn beschikbaar vanaf €1235. De arrangementen in Parijs of Lyon vanaf €699.

Bekijk deze cruise bij A-Rosa (klik hier)  of bij:

A-Rosa Captain Cruise Cruisewinkel  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *