VIVA Cruises opent al boekingen riviercruises voor 2024

De riviercruises van het all-inclusive VIVA Cruises voor 2024 zijn vanaf nu te boeken. Zoals elk jaar hecht VIVA Cruises veel belang aan gevarieerde routes en daarom biedt ze in 2024 geheel nieuwe riviercruises aan.

Upgrade naar hogere hutcategorie

Bovendien kan je profiteren van een aantrekkelijk vroegboekvoordeel: als je vóór 16 april 2023 boekt, krijg je op je riviercruise in 2024 een gratis upgrade naar de eerstvolgende hogere hutcategorie of een korting op de single cabin-toeslag van 20 procent.

Wintercruises

De start is in februari en maart 2024 met themareizen en wellnesscruises. Net als voorgaande jaren vaart VIVA door in de wintermaanden, zonder winterstop. Terwijl er aan boord van de nieuwe VIVA Two vierdaagse citytrips naar België en Nederland zijn – inclusief bier-, chocolade- en kaasproeverijen – wordt het spannend aan boord van de Swiss Ruby op de populaire misdaadcruises. De routes Berlijn-Bremen en Bremen-Düsseldorf zijn nieuw. De uitgeverij Gmeiner Verlag zorgt voor thema excursies en spannende lezingen door bekende misdaadschrijvers.

Wellnessreizen keren ook terug in het voorjaar van 2024 – maar op een nieuwe manier. De VIVA One vaart op twee verschillende routes van/naar Frankfurt aan de Rijn met tussenstops in o.a. Koblenz, Rüdesheim, Plittersdorf en Straatsburg, terwijl alles aan boord in het teken staat van wellness. De reizen worden aangevuld met georganiseerde excursies naar bekende thermale baden.

Nieuwe Route: Berlijn – Praag

Een bijzonder hoogtepunt wacht VIVA Cruises-gasten in april én rond de jaarwisseling 2024, want de Swiss Ruby neemt je mee op een geheel nieuwe route van Berlijn naar Praag. De negendaagse riviercruise over de Elbe en Moldau omvat stops in Magdeburg, Wittenberg, Meissen, Dresden, Litomerice en Horin.

De lente wordt gevolgd door de zomer en de herfst die niets te wensen overlaten. Of het nu gaat om Duitsland, Frankrijk, België, Nederland, aan de Oostzee of rond de Donau.  Nieuw zijn de riviercruises van Frankfurt naar Regensburg met de VIVA Tiara door het Main-Donaukanaal.

In de winter kunnen gasten zich verheugen op advent, kerst en oud en nieuw aan boord van VIVA Cruises. Ook hier biedt de rederij enkele nieuwe routes aan – zoals een riviercruise tussen Wenen en Neurenberg met de VIVA Moments of driedaagse korte trips van / naar Düsseldorf met de mooiste kerstmarkten in Keulen, Koblenz en Bonn.

Bekijk de VIVA Cruises:

Viva Cruises Captain Cruise Cruisewinkel   TUI

Inspireer me!
Vertrek uit >
Amsterdam
Arnhem
Avignon
Bamberg
Basel
Boedapest
Bordeaux
Chalon sur Saone
Düsseldorf
Frankfurt
Keulen
Lobith
Luxor
Lyon
Mainz
Moskou
Neurenberg
Nijmegen
Parijs
Passau
Porto
Rotterdam
St. Petersburg
Stralsund
Venetië
Vilshofen
Wenen
Rivier >
Donau
Douro
Elbe
Garonne en Dordogne
IJsselmeer
Lagune van Venetië
Main
Mekong
Moezel
Neckar
Nijl
Po
Rhone
Rijn
Saar
Seine
Wezer
Wolga
Rivier buiten Europa
Land >
België
Bulgarije
Duitsland
Frankrijk
Hongarije
Italië
Nederland
Oostenrijk
Polen
Roemenië
Rusland
Servië
Slowakije
Zwitserland

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *