Doopmoeder van VIVA Two bekendgemaakt

Op 23 maart 2023 is het zover: VIVA Cruises doopt haar nieuwe vlaggenschip VIVA Two, het tweede nieuwbouwschip binnen een jaar. Doopmoeder wordt Shiri Gordon, CEO en mede-eigenaar van de in Tel Aviv gevestigde Gordon Travel Group en langdurige partner van VIVA Cruises en het moederbedrijf Scylla AG.

“We vieren dit jaar ons vijfde jubileum met VIVA Cruises en we staan ​​vanaf het begin voor innovatie en nieuwe wegen inslaan. We zetten dit voort met de doop van de VIVA Two en met de keuze van onze meter is dit een duidelijk teken. We willen graag onze partners bedanken met wie we in de dagelijkse praktijk samenwerken. Shiri Gordon is de perfecte vertegenwoordiger voor ons en staat voor al onze partners, voor succesvolle vrouwen in managementfuncties en voor de passie voor de riviercruise-industrie”, zegt Andrea Kruse, Managing Director van VIVA Cruises.

Doopmoeder

Shiri Gordon is de derde generatie die de Gordon Travel Group leidt. Sinds 1977 is het familiebedrijf uitgegroeid tot een van de toonaangevende touroperators in Israël, die wereldwijd een verscheidenheid aan gepersonaliseerde niche-ervaringen aanbiedt. “Het is een grote eer voor mij om peettante te zijn van dit fantastische nieuwe schip. Scylla’s respect voor familie en traditie in combinatie met compromisloze normen, innovatieve aanpak en persoonlijke benadering vielen me vanaf het begin op. Aangezien we dezelfde bedrijfsfilosofie delen, was het opbouwen van onze geweldige samenwerking met VIVA Cruises voor beide partijen een vanzelfsprekendheid”, zegt de 44-jarige vrouw en moeder van twee zonen.

Doop event VIVA Two

Internationaal genodigden en zakenpartners maken tijdens de doop kennis met het schip. Het team van Düsseldorf VIVA Cruises met Andrea Kruse, Managing Director van VIVA Cruises sinds het prille begin, en Arno Reitsma, Managing Director van VIVA Cruises en het moederbedrijf Scylla AG, zullen de gasten verwelkomen op de feestelijkheden aan boord van het nieuwe schip. De tv-presentator Marco Schreyl leidt door het evenement en de doopceremonie van de VIVA TWO.

Ook voorbijgangers in Düsseldorf kunnen de doopplechtigheid vanaf land volgen. Dankzij de centrale ligplaats direct aan de oude binnenstad van Düsseldorf hebben bezoekers vanaf de kademuur een perfect zicht op het schip en de festiviteiten. De VIVA Two zal deze zomer de Donau bevaren.

Bekijk VIVA cruises bij:
Vertrek uit >
Amsterdam
Arnhem
Avignon
Bamberg
Basel
Boedapest
Bordeaux
Chalon sur Saone
Düsseldorf
Frankfurt
Keulen
Lobith
Luxor
Lyon
Mainz
Moskou
Neurenberg
Nijmegen
Parijs
Passau
Porto
Rotterdam
St. Petersburg
Stralsund
Venetië
Vilshofen
Wenen
Rivier >
Donau
Douro
Elbe
Garonne en Dordogne
IJsselmeer
Lagune van Venetië
Main
Mekong
Moezel
Neckar
Nijl
Po
Rhone
Rijn
Saar
Seine
Wezer
Wolga
Rivier buiten Europa
Land >
België
Bulgarije
Duitsland
Frankrijk
Hongarije
Italië
Nederland
Oostenrijk
Polen
Roemenië
Rusland
Servië
Slowakije
Zwitserland
Captain Cruise Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *