Nicko Cruises Valentijns actie: 2e persoon halve prijs

De Duitse cruise specialist Nicko Cruises biedt speciaal voor Valentijns dag een mooie actie, waarbij de 2e persoon in dezelfde hut slechts 50% betaalt.

Op 14 februari is het weer zover: Valentijnsdag. Veel stellen grijpen de dag van de liefde aan als een gelegenheid om samen te reizen en tijd door te brengen, weg van het dagelijks leven. Paren en geliefden genieten samen van unieke momenten op geselecteerde cruises van de touroperator Nicko Cruises. Of het nu gaat om romantiek in Parijs, momenten van liefde bij het zien van het prachtige Midden-Rijndal of het paleis van Sissi in Wenen.

Unieke momenten op de rivier

Op de Nicko riviercruises betaalt de tweede persoon nu op geselecteerde data slechts de halve prijs. De rivierroutes die deel uitmaken van het Valentijnsaanbod zijn gevarieerd. Naast klassieke Rijn- en Donaucruises wordt er ook een lange, vijftiendaagse Donau cruise naar de Zwarte Zee aangeboden. De moderne en innovatieve schip nickoVISION neemt haar gasten mee door de pittoreske Wachau, naar voormalige keizerlijke en koninklijke steden vol herinneringen aan vervlogen tijden zoals Wenen, Boedapest en Bratislava, maar ook naar de twee parels van de Donau, Belgrado en Boekarest. Charmante steden als Pécs, Novi Sad of Rousse worden ook bezocht en een inbegrepen excursie naar de kustplaats Constanta laat reizigers genieten van indrukken van de Zwarte Zee. De passage van de adembenemende kloven en de “Iron Gate” is zeker een van de hoogtepunten van deze reis.

Met de stijlvolle MAXIMA reizen gasten op een zeventiendaagse route zelfs naar de Roemeense Donaudelta – genoeg tijd om zich te vergapen aan zeven landen met historische cultuurschatten en landschappelijke hoogtepunten. Van Passau gaat het naar de St. Georgsarm in de Donaudelta, de zuidelijkste en meest natuurlijke van de drie estuaria. Met een beetje geluk kunnen reizigers de dierlijke bewoners zoals schildpadden, zwaluwen, reigers of pelikanen van dichtbij observeren. Dankzij zorgvuldig geselecteerde excursies langs de route naar bekende en verborgen bezienswaardigheden, maken gasten kennis met de cultuur en de unieke schoonheid van de majestueuze rivier. De ongerepte natuur is ideaal voor liefhebbers van riviercruises die veel willen beleven.

Bekijk een aantal cruises van Nicko Cruises bij:
Captain Cruise Cruisewinkel   TUI

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *