Aangepaste Vakantiebeurs op vakantieschip Prins Willem Alexander

Wat betekent een aangepaste vakantie en wat is er allemaal mogelijk? Dit jaar organiseert vakantieschip Prins Willem Alexander samen met andere aanbieders van aangepaste reizen een Vakantiebeurs. De beurs vindt plaats van maandag 27 februari tot en met zaterdag 4 maart op 5 verschillende locaties op het schip. Talloze reisorganisaties staan op deze beurs zoals SailwiseBuitenhof ReizenEelke DroomtBuitengewoon ReizenSchipper mag ik ook eens varenLandgoed NuwenhuysStichting HandicampStichting AvavierenSjaak Pach StichtingReisburo Vakantie & ZorgDe Vrije VogelA tot Z reizen, enz.

De koffie en thee staan klaar!

Waar vindt de beurs plaats?

Je bent welkom in één van onderstaande steden.

De toegang is gratis.

Maandag 27-feb 14 uur – 21 uur Vuurtorenweg 18 Lemmer
Dinsdag 28-feb 14 uur – 21 uur Dirck Chinaplein 2 Enkhuizen
Woensdag 1-mrt 14 uur – 21 uur Rooseveltlaan 178 Utrecht
Donderdag 2-mrt 14 uur – 21 uur Waalkade 15 Nijmegen
Vrijdag 3-mrt 14 uur – 21 uur Boompjeskade 701 Rotterdam
Zaterdag 4-mrt 10 uur – 17 uur Boompjeskade 701 Rotterdam

Toegankelijkheid

Het schip vaart door een groot deel van Nederland en de Vakantiebeurs komt op deze manier naar de mensen toe. En niemand hoeft zich zorgen te maken of de locatie wel toegankelijk is, want het schip is volledig aangepast voor mensen met een rolstoel. Brede gangen, liften en aangepaste toiletten.

Win een gratis vakantie voor twee personen!

Omdat dit jaar voor het eerst de Aangepaste Vakantiebeurs wordt georganiseerd, maak je kans op een vaarvakantie met het Vakantieschip.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en laat ons weten voor wie je de vakantie wilt winnen. De winnaar wordt bekendgemaakt na afloop van de beurs, in de week van 6 maart.

Meer informatie op de website van vakantieschip Prins Willem Alexander>>
 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *