A-Rosa bereidt zich voor op het nieuwe seizoen

Op 20 maart varen de A-ROSA-schepen het nieuwe seizoen in en introduceren ze een verbeterd premium all-inclusive tarief op de Donau, Rijn, Rhône, Seine en Douro. Gasten krijgen nog meer service, een mooie culinair aanbod (altijd inclusief) en regionale ervaringen aangeboden – zowel aan boord als aan wal. Vanaf 4 april zullen alle 13 schepen in de vaart zijn.

Tot begin april vaart de vloot cruises van 5 nachten. Alle vertrekken in maart op de Rijn, Donau en Rhône bieden themacruises aan: een uniek programma van workshops en lezingen over welzijn, levensstijl en creativiteit.

In april zullen de populaire reisroutes van 8 dagen vergezeld gaan van langere cruises. A-ROSA FLORA begint op 10 april aan haar eerste reis richting de indrukwekkende Donaudelta, varend van Passau (Engelhartszell) helemaal naar de Zwarte Zee. Dankzij een verlenging met twee nachten wordt de Donaudelta-route van 18 nachten de langste cruise in de geschiedenis van A-ROSA. Ook de Donau Cataract route is verlengd, van 12 naar 14 nachten – met het eerste vertrek op 21 mei. Dankzij de uitbreiding hebben gasten meer tijd om veelzijdige metropolen zoals Belgrado, Boedapest, Bratislava en Wenen te verkennen. Vaak biedt een overnachting de mogelijkheid om ook in de avond- en nachturen de historische hoofdsteden te beleven.

Vanaf 29 april krijgen gasten verder de kans om de Rhône uitgebreid te ontdekken tijdens een reis van 14 nachten, waarbij steden als Lyon, Avignon en Arles worden bezocht, vergezeld van het Zuid-Franse landschap, de cultuur en de keuken.

Upgrade entertainmentprogramma

Samen met de reiservaring aan wal wordt ook het entertainmentprogramma aan boord geüpgraded. Op reizen van 5 nachten is er een avondconcert en op reizen van zeven nachten en langer zullen minimaal twee gastartiesten optreden. De zorgvuldig uitgekozen entertainers komen meestal uit en rond de bestemmingen die de schepen aandoen en zullen het A-ROSA-publiek kennis laten maken met hun eigen lokale flair.

“ Dankzij verschillende innovaties zoals onze App, het Guest Relation Management en unieke Destination Scouts, zullen we onze gasten meer service en flexibiliteit bieden dan ooit”, legt Jörg Eichler, CEO van A-ROSA River Cruises, uit. “Nog steeds bijzonder belangrijk voor onze gasten is de culinaire ervaring – naast een zeer hoge kwaliteit bieden we een keuze tussen een à-la-cartediner en een buffet”, voegt Eichler toe.

De Kids Club wordt buiten de geselecteerde familiecruises uitgebreid tot elk vertrek waar ten minste tien kinderen aan boord zijn, evenals de altijd aanwezige Kids Club op A-ROSA SENA. Door dit te doen, versterkt het bedrijf zijn positie als de enige rederij in de branche die zich ook richt op vakantiegangers van meerdere generaties. Een sterke nadruk op welzijn, geleverd door een uitgebreid SPA- en fitnessaanbod, evenals nieuwe actieve excursies en huur fietsen, zijn verdere nieuwigheden.

Bekijk een aantal A-Rosa cruises:
Rivier >
Donau
Douro
Nederland
Main
Moezel
Nijl
Rhone
Rijn
Saar
Seine
Wolga

of kijk bij:

A-Rosa Captain Cruise Cruisewinkel  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *