Open weekend bij VIVA Cruises in Düsseldorf

Van 25 t/m 27 november 2022 organiseert VIVA Cruises een exclusief open weekend in Düsseldorf op de VIVA One. Of het nu gaat om nieuwkomers op riviercruises of ervaren cruisers die het nieuwste schip in de VIVA-vlootwillen leren kennen – gasten kunnen aan boord van de VIVA ONE, die is voor anker in de thuishaven een uniek weekend doorbrengen.

Belangrijkste feiten op een rij:

  • Wanneer? Een of twee nachten tussen 25 november en 27 november 2022 (inchecken vanaf 15.30 uur, uitchecken voor 10.00 uur)
  • Waar? Aan boord van de VIVA ONE aan de Rijnpromenade
  • Wat gasten kunnen verwachten: Het gloednieuwe schip op de beste locatie in de stad en een VIVA all-inclusive die niets te wensen overlaat.

Ook vindt op 27 november van 13.00 tot 18.00 uur de Open Dag plaats, waarvoor geïnteresseerden van harte zijn uitgenodigd. Gasten kunnen zich verheugen op rondleidingen door het schip, koffie en taart , boekingsadvies en een prijsvraag.

Meer informatie >>
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *