Nieuw op Riviercruisereiziger: aanbiedingen van Cruise Travel

Vanaf deze week zijn de riviercruises van reisbureau Cruise Travel ook beschikbaar via Riviercruisereiziger. Wanneer je een interessante cruise ziet bij de Aanbiedingen, wordt je vervolgens bij het aanklikken van deze cruises automatisch naar deze cruises toe geleid, naar de website van Cruise Travel.

Cruise Travel

Cruise Travel biedt tal van rederijen aan, van betaalbare tot de luxere cruises. Denk aan Nicko Cruises, A-Rosa Cruises, VIVA Cruises, Lüftner Cruises en AmaWaterways.

Deze rederijen varen voornamelijk in Europa, van West-Europa tot aan Portugal en naar het Oosten toe over de Donau. AmaWaterways vaart daarnaast ook in Azië en in Afrika, Egypte.

Bekijk hier een selectie:
Helaas, geen resultaat. Kom snel een keertje terug.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *