A-Rosa introduceert app voor aan boord A-Rosa Sena

Rederij A-Rosa heeft een smartphone app voor cruises aan boord van haar nieuwste schip A-Rosa Sena ontwikkeld. De app is verkrijgbaar voor Apple en Android telefoons.

In het seizoen 2022 kan de nieuwe A-ROSA app alleen worden gebruikt aan boord van de A-Rosa Sena. Daarna zal de app in 2023 voor alle gasten op allen schepen beschikbaar komen.

Drankjes bestellen

Aan boord biedt de tool alle informatie uit het programma aan boord, zoals openingstijden van restaurants en bars, actuele informatie over het dinerbuffet en spa- en saunatijden en een persoonlijke reiskalender. In “Mijn Reis” kunnen onder andere excursies worden geboekt, de reisroute worden bekeken en andere spannende weetjes over het schip en het leven aan boord worden verkregen.

Verder is de app een culinaire ondersteuning en heeft een barmenu, van waaruit de drankbestelling digitaal geplaatst kan worden. Hiervoor hebben alle tafels QR-codes, die met je eigen smartphone gescand kunnen worden waarna je digitaal kunt bestellen.

“Steeds meer mensen hebben een smartphone en willen mobiele tools die ze op vakantie kunnen gebruiken. Met de nieuwe A-ROSA APP reageren we precies op deze wensen en hebben we veel nuttige functies in één applicatie gecombineerd”, legt Jörg Eichler, directeur van A-ROSA Flussschiff GmbH, uit. “Duurzaamheid is een van onze speerpunten bij A-ROSA. Met de app kunnen we de hoeveelheid papier aan boord van de schepen aanzienlijk verminderen, aangezien alle content uit het eerder gedrukte en dagelijks verspreide ‘A-ROSA Journal’ nu digitaal kan worden opgevraagd via je eigen mobiele telefoon”, vervolgt Eichler.

Belangrijke bevindingen, die worden verzameld vanaf de eerste maanden van gebruik aan boord van de A-Rosa Sena in het seizoen 2022, worden geëvalueerd door het ontwikkelteam zodat de app verder verbeterd kan worden.

Rivier >
Donau
Douro
Nederland
Main
Moezel
Nijl
Rhone
Rijn
Saar
Seine
Wolga

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *