Twee nieuwe Donau routes voor AmaWaterways in 2023

AmaWaterways heeft haar programma voor 2023 in een nieuwe  “Heart of the River”-brochure uitgebracht, waarin hun aanbod van 45 routes door Europa, Azië en Afrika wordt beschreven. De nieuwe brochure, die zowel in print als digitaal verkrijgbaar is, is nu online te bestellen en biedt een uitgebreid overzicht van het brede scala aan bestemmingen dat in 2023 beschikbaar zal zijn aan boord van de luxe riviercruisevloot van AmaWaterways.

2 gloednieuwe Donau-routes

Majestueuze hoofdsteden van de Donau: deze speciale Donau reis van 6 dagen verkent de grootsheid van de oudheid van Europa’s meest spectaculaire hoofdsteden en bezoekt Boedapest (Hongarije) Bratislava (Slowakije) en het Oostenrijkse Wenen.

De andere nieuwe route viert de klassieke muziek: “De Donau: van Strauss An der Schönen blauen Donau tot Mozarts Linz Symphony“. De rivier de Donau heeft door de eeuwen heen talloze muzikanten geïnspireerd. Op deze riviercruise met het thema klassieke muziek worden gasten getrakteerd op een verscheidenheid aan live-optredens van gerenommeerde muzikanten, evenals exclusieve muzikale ervaringen, terwijl ze door enkele hoofdsteden reizen – Boedapest, Bratislava en Wenen – waar beroemde muzikanten hebben geleefd, gecomponeerd en muziekstukken uitgevoerd zijn.

Nieuw in 2023

Voor het eerst maakt AmaWaterways in 2023 de Seven River Journeys: een route over zeven rivieren, veertien landen en diverse schepen. De rederij heeft afvaarten voor deze unieke cruise in de lente, zomer en herfst.

Ook staat in 2023 een gloednieuwe kerstroute naar de parels van de zuidelijke Donau op het programma. Gasten gaan van de Hongaarse hoofdstad Boedapest naar het Roemeense Giurgiu. Voor het eerst kunnen gasten zich onderdompelen in de wintermagie van Hongarije, Kroatië, Servië, Bulgarije en Roemenië.

Om de lancering van de brochure te vieren, biedt AmaWaterways vroegboekkortingen tot € 1.700 per hut op cruises van 5 en 7 nachten, met een voorsprong van € 1.903 per persoon.

Wij bezochten dit jaar de geweldige AmaMagna en AmaVerde op de Donau. 

Bekijk deze Mooie Cruises bij

Captain Cruise Zeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *