VIVA Two in aanbouw

Rederij VIVA Cruises deelde op Facebook de voortgang van haar nieuwbouwschip VIVA Two. Na de succesvolle nieuwbouw VIVA One volgt in april 2023 de VIVA Two. Momenteel is het schip nog in aanbouw.
Het schip zal op 1 april 2023 voor het eerst in Frankfurt afmeren en de Main opvaren. De eerste reis over de Donau voert van Bamberg naar de drierivierenstad Passau. Het jongste lid van de vloot, die dan uit negen schepen zal bestaan, heeft 95 hutten en suites en zal in de toekomst ook van en naar Wenen worden ingezet.

Bijgaand enkele foto’s van de voortgang van de bouw en een voorbeeld van hoe een hut eruit komt te zien.

Zoek je VIVA cruise uit:

Viva Cruises Captain Cruise Cruisewinkel   TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *