7 verschillende Adventscruises bij VIVA Cruises

In november en december biedt VIVA Cruises een uitgebreid programma om de adventstijd op de Duitse, Oostenrijkse én Franse rivieren te vieren. Met Glühwein, traditionele kerstmarkten en verlichte straten. Gasten kunnen kiezen uit 7 verschillende Adventscruises bij VIVA Cruises:

1. Viva Tiara start vanuit Frankfurt richting Mainz, Mannheim en naar het Franse Straatsburg en terug naar Frankfurt.  Vijf dagen vanaf €595.

2. Viva Tiara gaat ook vanuit Frankfurt de Main op richting Wertheim, Würzburg und Miltenberg met talrijke vakwerkhuisjes en idyllische kerstmarkten. Vijf dagen vanaf €495.

2. Vijfdaagse cruises maakt Viva One over onder andere de Moezel vanaf Koblenz. Een prachtig gebied met bezoeken aan Bernkastel, Trier/Riol en Cochem. Vijf dagen vanaf €695 op het nieuwste schip van de rederij.

3. Vanuit thuishaven Düsseldorf vaart Viva Moments 7-daagse riviercruises over de Rijn naar Straatsburg. Je bezoekt de kerstmarkten van Keulen, Bonn, Koblenz, Mainz en Mannheim. 7 dagen vanaf €795.

4. Of start in Straatsburg met een 7-daagse route naar Düsseldorf. Deze cruise bezoekt Karlsruhe, Frankfurt, het pittoreske Rüdesheim, Koblenz, Bonn en Keulen. 7 dagen vanaf €795.

5. Op de cruises op de Donau bezoek je het prachtig uitgedoste Wenen, Melk en Linz. Vijf dagen vanuit Passau vanaf €550 met de Thomas Hardy.

6. Wil je eens iets anders? Bezoek dan met de Viva Voyage de Rhône in Frankrijk. In Lyon is een kerstmarkt en in Arles en Avignon beleef je een Franse kerst. De 5-daagse cruises zijn beschikbaar vanaf €595.

7. Naast bovenstaande adventscruises kan je ook kerst en Oud & Nieuw aan boord vieren, op de Rijn, Donau of in Frankrijk. Vijf dagen al vanaf €795 met een feestelijke sfeer!

Goed om te weten is dat bij VIVA Cruises alles inclusief is aan boord, zoals premium drankjes, minibar, wifi en fooien.

Bekijk ze bij:

Captain Cruise Cruisewinkel

Op zoek naar een andere adventscruise?

Alle rivieren > ()
Moezel ()
Donau ()
Douro ()
Lagune van Venetië ()
Neckar ()
Nijl ()
Po ()
Rijn ()
Rhone ()
Saar ()
Seine ()
Wolga ()
Land >
België
Duitsland
Egypte
Frankrijk
Nederland
Oostenrijk
Portugal
Rusland
Rederij/aanbieder > ()
AmaWaterways ()
ANWB ()
A-Rosa Cruises ()
Boat Bike Tours ()
Captain Cruise ()
CroisiEurope ()
Crucemundo ()
De Jong Intra ()
Feenstra Rijn Lijn ()
Lüftner Cruises ()
OAD ()
Phoenix Reisen ()
TUI ()
VIVA Cruises ()
Zeetours ()
Prijs > ()
Onder €500 ()
€500-€1000 ()
€1000-€1500 ()
€1500-€2000 ()
Boven €2000 ()

Kerstcruise over de Donau inclusief busvervoer

6-daagse Kerstcruise Romantische Rijn op luxe schip vanuit Rotterdam

Kerstcruise Romantische Rijn: de Klassieker vanuit Rotterdam!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *