Rivercruise programma 2023 Nicko Cruises bekend

Nicko Cruises heeft het complete programma van 2023 bekend gemaakt. Hoogtepunten zijn het gemoderniseerde schip Douro Queen op de Portugese rivier de Douro, nieuwe routes voor nickoSpirit en themacruises.

Voor komend seizoen zet Nicko Cruises in op stabiliteit en continuïteit: de rederij biedt in totaal 81 verschillende routes op 35 vaarwegen in 21 landen, op de mooiste rivieren en kuststroken met de beste reistijden.

“Voor het seizoen 2023 vertrouwen we op bewezen routes en geven we een aantal van onze rivierklassiekers een thematische focus”, zegt Guido Laukamp, ​​​​Managing Director van nicko cruises. “Met onze verder uitgebreide event & themareizen laten we de rivieren een frisse wind waaien en creëren we onvergetelijke ervaringen voor onze gasten”, vervolgt Laukamp.

In het nieuw

Riviercruiseschip Douro Queen is in het nieuw gestoken. Aan boord vind je nu lichte kleuren en hoogwaardige, moderne apparatuur. Het schip, dat de bakermat van portwijn is, is de afgelopen maanden volledig gemoderniseerd. De hutten aan boord en alle openbare ruimtes schitteren in een nieuw, aantrekkelijk design. Met Douro Queen genieten reizigers van een riviercruise vanuit Porto door de Douro-vallei, bekend om zijn vele steile hellingen en karakteristieke wijngaardterrassen. Het elegante buitenmeubilair op het zonnedek en het zwembad nodigen uit om te ontspannen met een prachtig rivierlandschap in de Douro-vallei die voorbij trekt. De tocht op de Douro kan ook uitgebreid worden met een hotelovernachting in de kleurrijke hoofdstad Lissabon.

nickoSpirit

De cruise-expert uit Stuttgart biedt ook nieuws voor het seizoen 2023 op de Donau: nickoSPIRIT maakt een kortere zesdaagse route van Passau naar Boedapest en terug op vier geselecteerde data. De hoogtepunten van deze reis zijn het leefbare en muzikale Wenen, de kroningsstad van de Hongaarse vorsten, Bratislava en de historische metropool Boedapest. Naast cruises op de Rijn en zijn zijrivieren, kunnen reizigers het komende seizoen uitkijken naar een populaire Donau-klassieker met de nickoSPIRIT. Het schip maakt indruk met drie restaurants, een lichtovergoten interieur, moderne hutten met neerklapbare panoramische ramen en een fitnessruimte met sauna.

Rhein in Flammen

Komend seizoen kan de Rijn zich eindelijk weer van zijn beste kant laten zien: van mei tot september neemt nicko cruises haar gasten mee naar het populaire evenement “Rijn in Vlammen” in vijf steden. De routes zijn zo afgestemd dat reizigers op het juiste moment op de juiste plek zijn. Het vuurwerk kan dan worden bewonderd vanaf het zonnedek van de Nicko cruiseschepen, aan boord van een excursieschip of vanaf een goed gelegen uitkijkpunt aan land.

Reizigers kunnen zich verheugen op een ander evenement langs de Rijn met de Tuinbouw Show in Mannheim 2023. Het vindt plaats van april tot oktober 2023 op het Spinelli-terrein en in het Luisenpark. Gasten van Nicko Cruises hebben de mogelijkheid om hun Rijncruise te combineren met een bezoek aan de tentoonstelling. Een dagkaart is inbegrepen bij het boeken van het excursiepakket.

Themacruises

Nicko Cruises biedt daarnaast diverse korte en langere themacruises aan, zoals een sterrendiner belevenis op nickoSpirit of een Krimi diner. In samenwerking met Fallstaff, een Duits gourmet-magazine, worden diverse Wijn-cruises georganiseerd over de Moezel, Rijn, Main en Donau. Op de Rhône wordt een ‘Savoir Vivre’ cruise georganiseerd vanuit Lyon naar Zuid-Frankrijk en terug.

Kunst & Muziek riviercruises vinden plaats op de Donau en de Seine. Laat je onderdompelen in de muziek van Mozart, Beethoven en Bruckner op de Donau en ga op de Seine op zoek naar de kunst van Monet en in Parijs.

Bekijk een aantal aanbiedingen van de rederij:

Captain Cruise Cruisewinkel   TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *