Aanbieding: A-Rosa viert 20 jaar met 20% korting voor 20 cruises

De Duitse casual rederij A-Rosa viert in dit jaar haar 20e jubileumjaar. Daarom biedt de rederij nu 20% korting aan op 20 cruises. De afvaarten zijn op de Donau, Rhône, Rijn en Seine, waaronder ook de gloednieuwe A-Rosa Sena die cruises maakt in Nederland en België. Er is wel een beperkt aantal hutten boekbaar op de 20 cruises. De boeking is inclusief het premium all-inclusive aanbod dat A-Rosa aanbiedt, waarbij alle drankjes inclusief in de prijs zijn en buffetrestaurant.

Bekijk de 20 cruises!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *