AmaWaterways kondigt tweede riviercruiseschip aan op Nijl

AmaWaterways kondigt aan dat zij een tweede riviercruiseschip in Egypte op de Nijl gaat inzetten. Het tweede schip zal de naam AmaLilia krijgen en in 2024 in de vloot gaan komen. Momenteel heeft de luxe rederij alleen de AmaDahlia op de Nijl varen en vanwege de groeiende vraag naar cruises, komt de AmaLilia daarbij.

Net als AmaDahlia vaart AmaLilia de cruise met de naam Secrets of Egypt & the Nile, dat een cruise en landpakket in één is. Je gaat zeven dagen over de Nijl varen vanuit Luxor. Daarvoor verblijf je 3 nachten in Caïro en na de cruise één nacht. De AmaLilia zal net als de AmaDahlia een sfeervolle inrichting krijgen en omvat ook een specialiteitenrestaurant (inclusief).

“We zijn enorm blij dat we ons aanbod van riviercruises op de legendarische rivier de Nijl uit kunnen breiden met AmaLilia, wat weer een prachtig, intiem schip zal zijn”, zegt Kristin Karst, executive vice president en mede-oprichter van AmaWaterways. “Egypte is een van de meest fascinerende bestemmingen ter wereld en we hebben zoveel belangstelling gezien van zowel onze trouwe gasten als nieuwe gasten sinds we ons eerste schip daar in september 2021 te water lieten. We kijken ernaar uit om nog meer reizigers te verwelkomen om de oude wonderen van Egypte te ervaren!”

Bekijk alvast de AmaDahlia:

Nieuwsgierig naar het luxe AmaWaterways? Kijk dan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *