AmaWaterways blijft varen in Portugal tot in december

All-inclusive rederij AmaWaterways heeft aangekondigd dat ze langer in Portugal op de Douro blijven varen. Het riviercruiseseizoen van 2022 en 2023 in Portugal wordt verlengd met 14 extra afvaarten heen en terug vanuit Porto aan boord van AmaDouro.

Met cruises die beschikbaar zijn tot eind december, hebben gasten nu de mogelijkheid om deze populaire bestemming te ervaren in het vroege winterseizoen met gematigd weer, minder drukte en charmante kerstmarkten, aangevuld met een prachtig landschap en  eet- en wijnproeverijen.

“Rijke cultuur, inspirerende architectuur en verleidelijke keuken, zijn onze Portugal-cruises altijd enorm populair geweest. Deze vraag inspireerde ons om zowel ons seizoen 2022 als 2023 te verlengen tot eind december, wat gasten een extra reden geeft om te reizen en alles te ervaren wat Portugal te bieden heeft in deze speciale tijd van het jaar”, aldus Kristin Karst, mede-oprichter en executive. vice-president van AmaWaterways.

Cruisen aan boord van de spectaculaire AmaDouro, de verlenging van het seizoen 2022 en 2023 in Portugal,betekent een cruise van 7 dagen vanaf Porto in de Douro-riviervallei. Gedurende de hele reis kunnen gasten meegaan met excursies, die inclusief in de prijs zijn bij AmaWaterways:

  • Een bezoek aan het rustige dorpje Entre-os-Rios waar ze zullen genieten van een traditionele Portugese lunch op een lokale Quinta (een landgoed)
  • Een stap terug in de tijd terwijl ze door de historische stad Salamanca slenteren, een UNESCO-werelderfgoed
  • Een begeleide wandeling door Porto, gevolgd door een proeverij van Port, de meest bekende bijdrage van Portugal aan de wijnwereld

Boeken

Reizigers die geïnteresseerd zijn in het ervaren van het verlengde Portugal-seizoen van AmaWaterways van 12 november tot 31 december tijdens het seizoen 2022, kunnen profiteren van de aanbieding. Gasten die hun afvaarten naar Portugal voor dit jaar voor 30 juni 2022 boeken, genieten van een uitgebreid pakket compleet met een 7-nachten riviercruise in een Franse balkonhut vanaf € 3.390 per persoon.

Helaas, geen resultaat. Kom snel een keertje terug.

Bekijk deze Mooie Luxe Cruises bij

Captain Cruise Cruisewinkel  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *