Nicko Cruises ook in zee met Vroom Rental voor E-Bike, E-Motor en E-Scooter

Nicko Cruises start een samenwerking met het bedrijf Vroom Rental. Het nieuwe bedrijf uit Frankfurt biedt e-bikes, e-motors en e-scooters te huur aan terwijl je een riviercruise maakt met Nicko. Eerder dit jaar maakte ook rederij VIVA Cruises bekend dat zij in zee gingen met Vroom Rental.

Gasten kunnen nu tijdens een Nicko riviercruise gemakkelijk een e-bike, e-motor of scoorter boeken aan boord, óók last minute in de avond voor aankomst in de haven. De e-mobiles van Vroom staan ​​dan klaar bij het van boord gaan in een haven.

Voor het seizoen 2022 start vroom met vijf locaties: in Koblenz, Boppard, Rüdesheim, Mainz en Wiesbaden. Andere locaties volgen later dit jaar, zoals Wenen, Amsterdam en Straatsburg.

“We zijn erg blij dat we onze gasten in de toekomst een nog individuelere ervaring kunnen bieden. De samenwerking met vroom is een verrijking voor iedereen die zijn eigen tijd aan de wal liever zelf organiseert.”, zegt Guido Laukamp, ​​Managing Director van nicko cruises.

E-Bike, E-motor of E-Scooter?

De klassieke E-Bike komt samen met een helm en slot. Voor de E-Motor, de “E-Chopper” heb je een rijbewijs nodig. Met de dikke banden motor krijg je ook een helm. De E-Scooter is klassieke elektrische senior scooter waar mee je zittend je omgeving verkent.

Probeer ze uit met een cruise van Nicko Cruises:
Bestemming
België
Duitsland
Frankrijk
Hongarije
Nederland
Oostenrijk
Portugal
Servië
Slowakije
Zwitserland
Rivier
Donau
Donaudelta
Douro
Elbe
Garonne en Dordogne
Lagune van Venetië
Main
Mekong
Moezel
Neckar
Nijl
Oostzee
Po
Rhone
Rijn
Saar
Seine
Wezer
Wolga

Captain Cruise Cruise Travel Cruisewinkel Zeetours

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *