Nicko Cruises ook in zee met Vroom Rental voor E-Bike, E-Motor en E-Scooter

Nicko Cruises start een samenwerking met het bedrijf Vroom Rental. Het nieuwe bedrijf uit Frankfurt biedt e-bikes, e-motors en e-scooters te huur aan terwijl je een riviercruise maakt met Nicko. Eerder dit jaar maakte ook rederij VIVA Cruises bekend dat zij in zee gingen met Vroom Rental.

Gasten kunnen nu tijdens een Nicko riviercruise gemakkelijk een e-bike, e-motor of scoorter boeken aan boord, óók last minute in de avond voor aankomst in de haven. De e-mobiles van Vroom staan ​​dan klaar bij het van boord gaan in een haven.

Voor het seizoen 2022 start vroom met vijf locaties: in Koblenz, Boppard, Rüdesheim, Mainz en Wiesbaden. Andere locaties volgen later dit jaar, zoals Wenen, Amsterdam en Straatsburg.

“We zijn erg blij dat we onze gasten in de toekomst een nog individuelere ervaring kunnen bieden. De samenwerking met vroom is een verrijking voor iedereen die zijn eigen tijd aan de wal liever zelf organiseert.”, zegt Guido Laukamp, ​​Managing Director van nicko cruises.

E-Bike, E-motor of E-Scooter?

De klassieke E-Bike komt samen met een helm en slot. Voor de E-Motor, de “E-Chopper” heb je een rijbewijs nodig. Met de dikke banden motor krijg je ook een helm. De E-Scooter is klassieke elektrische senior scooter waar mee je zittend je omgeving verkent.

Probeer ze uit met een cruise van Nicko Cruises:

 

Captain Cruise Cruisewinkel   TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *