Boat Bike Tours heeft nieuwe aanlegplaats in Amsterdam

Fietscruise aanbieder Boat Bike Tours mocht afgelopen week haar nieuwe aanlegplaats in de Minervahaven in gebruik nemen. Boutiqueschip Magnifique IV beet de spits af met een 5-daagse Tulpen cruise door Noord-Holland met een bezoek aan de Keukenhof.

De steiger in de Minervahaven ligt tussen de Houthavens, de Coen- en Vlothaven en Sloterdijk I in. Voor Boat Bike Tours  is de steiger, die voorheen gebruikt werd als oliesteiger, omgebouwd tot ‘thuishaven’ voor deze aanlopen.

Monic van der Heyden van Cruise Port Amsterdam verwelkomde het schip en zwaaide uiteraard het schip en gasten daarna uit op hun eerste reis.

Miriam cruiste in 2021 mee op een fiets cruise van Boat Bike Tours. Beleef hier de cruise reportage mee

Ben je ook nieuwsgierig naar zo'n mooie fietscruise? Bekijk ze bij:

Boat Bike Tours  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *