Boat Bike Tours heeft nieuwe aanlegplaats in Amsterdam

Fietscruise aanbieder Boat Bike Tours mocht afgelopen week haar nieuwe aanlegplaats in de Minervahaven in gebruik nemen. Boutiqueschip Magnifique IV beet de spits af met een 5-daagse Tulpen cruise door Noord-Holland met een bezoek aan de Keukenhof.

De steiger in de Minervahaven ligt tussen de Houthavens, de Coen- en Vlothaven en Sloterdijk I in. Voor Boat Bike Tours  is de steiger, die voorheen gebruikt werd als oliesteiger, omgebouwd tot ‘thuishaven’ voor deze aanlopen.

Monic van der Heyden van Cruise Port Amsterdam verwelkomde het schip en zwaaide uiteraard het schip en gasten daarna uit op hun eerste reis.

Miriam cruiste in 2021 mee op een fiets cruise van Boat Bike Tours. Beleef hier de cruise reportage mee

Boat Bike Tours boek je bij:
Boat Bike Tours

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *