Vakantieschip Prins Willem-Alexander steekt van wal tijdens Open Dagen

Na een korte “winterslaap” van 5 maanden is het dan zover. Het Vakantieschip Prins Willem-Alexander gaat weer varen voor gasten met een hulpvraag.

Gasten die normaal gesproken niet zo makkelijk op vakantie kunnen omdat zij gebruik maken van een rolstoel, rollator of andere hulpmiddelen, kunnen dankzij het aangepaste schip Prins Willem-Alexander toch op vakantie.

Jaarlijks faciliteert de stichting achter het Vakantieschip zorgvakanties voor zo’n 2000 gasten, mensen die niet gemakkelijk zelfstandig op vakantie kunnen omdat zij in een rolstoel zitten, gebruik maken van een rollator of een andere zorgvraag hebben. Daarom gaan er elke reis ook begeleiders en vrijwilligers mee. De Prins Willem-Alexander is volledig aangepast, met o.a. hoog/laagbedden, aangepaste badkamers en liften.

In de COVID periode heeft het schip weinig gevaren, maar na de winterstop gaat het schip weer van start voor onder andere zorginstellingen, reisorganisaties of voor mensen die zelf een cruise willen boeken bij het Vakantieschip.

Open Dagen

Tijdens de Open Dagen is iedereen van harte welkom: gasten, vrijwilligers en hierboven genoemde organisaties die graag een kijkje willen komen nemen.

De open dagen zijn:

  • Vrijdag 25 maart – Harderwijk
  • Zaterdag 26 maart – Harderwijk
  • Woensdag 6 april – Kampen
  • Donderdag 7 april – Medemblik
  • Vrijdag 8 april – Harlingen
  • Zaterdag 9 april Harlingen

De open dagen zijn doordeweeks van 14:00-20:00 en op zaterdag tussen 10:00-17:00 uur.

Aanmelden gaat via een mail naar info@vakantieschip.nl

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *