Doopdatum nieuwe VIVA One bekend gemaakt

VIVA Cruises maakte deze week de doopdatum bekend van haar nieuwste schip. Op 31 maart 2021 doopt de in Duitsland bekende journaliste Judith Rakers het allernieuwste en eerste nieuwbouwschip van VIVA Cruises, VIVA One. Dit zal zij doen in Düsseldorf.

Judith Rakers © Pool Position GmbH
Judith Rakers © Pool Position GmbH

Tal van gasten en het management van VIVA Cruises waaronder CEO Andrea Kruse en Arno Reitsma, eigenaar van VIVA Cruises en moeder onderneming Scylla, zullen bij de festiviteiten aanwezig zijn. “We zijn ongelooflijk trots op ons eerste nieuwbouw schip en kunnen niet wachten om onze gasten op reis te sturen met de VIVA One. De doop van de VIVA Onje is een belangrijke mijlpaal in onze nog jonge bedrijfsgeschiedenis”, beamen Andrea Kruse en Arno Reitsma.

Terwijl gasten, medewerkers en bemanning de doopplechtigheid aan boord meemaken, kunnen inwoners van Düsseldorf de doopplechtigheid ook mee volgen vanaf de kade. Het schip ligt namelijk centraal aan de ligplaats direct nabij de oude binnenstad van Düsseldorf. Vanaf de kade hebben voorbijgangers perfect zicht op het schip en de ceremonie.

Maidenvoyage

De allereerste cruise van VIVA One zal op 3 april plaatsvinden vanuit Düsseldorf naar onder andere Amsterdam (4 april), Hoorn (5 april), Rotterdam (6 april), Gent (7 april), Antwerpen (8 april), Nijmegen (9 april) en terug naar Düsseldorf.

Vertrek uit >
Amsterdam
Arnhem
Avignon
Bamberg
Basel
Boedapest
Bordeaux
Chalon sur Saone
Düsseldorf
Frankfurt
Keulen
Lobith
Luxor
Lyon
Mainz
Moskou
Neurenberg
Nijmegen
Parijs
Passau
Porto
Rotterdam
St. Petersburg
Stralsund
Venetië
Vilshofen
Wenen
Rivier >
Donau
Douro
Elbe
Garonne en Dordogne
IJsselmeer
Lagune van Venetië
Main
Mekong
Moezel
Neckar
Nijl
Po
Rhone
Rijn
Saar
Seine
Wezer
Wolga
Rivier buiten Europa
Land >
België
Bulgarije
Duitsland
Frankrijk
Hongarije
Italië
Nederland
Oostenrijk
Polen
Roemenië
Rusland
Servië
Slowakije
Zwitserland

8 daagse riviercruise Over de Rijn tot Straatsburg met VIVA One bij TUI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *