Doopdatum nieuwe VIVA One bekend gemaakt

VIVA Cruises maakte deze week de doopdatum bekend van haar nieuwste schip. Op 31 maart 2021 doopt de in Duitsland bekende journaliste Judith Rakers het allernieuwste en eerste nieuwbouwschip van VIVA Cruises, VIVA One. Dit zal zij doen in Düsseldorf.

Judith Rakers © Pool Position GmbH
Judith Rakers © Pool Position GmbH

Tal van gasten en het management van VIVA Cruises waaronder CEO Andrea Kruse en Arno Reitsma, eigenaar van VIVA Cruises en moeder onderneming Scylla, zullen bij de festiviteiten aanwezig zijn. “We zijn ongelooflijk trots op ons eerste nieuwbouw schip en kunnen niet wachten om onze gasten op reis te sturen met de VIVA One. De doop van de VIVA Onje is een belangrijke mijlpaal in onze nog jonge bedrijfsgeschiedenis”, beamen Andrea Kruse en Arno Reitsma.

Terwijl gasten, medewerkers en bemanning de doopplechtigheid aan boord meemaken, kunnen inwoners van Düsseldorf de doopplechtigheid ook mee volgen vanaf de kade. Het schip ligt namelijk centraal aan de ligplaats direct nabij de oude binnenstad van Düsseldorf. Vanaf de kade hebben voorbijgangers perfect zicht op het schip en de ceremonie.

Maidenvoyage

De allereerste cruise van VIVA One zal op 3 april plaatsvinden vanuit Düsseldorf naar onder andere Amsterdam (4 april), Hoorn (5 april), Rotterdam (6 april), Gent (7 april), Antwerpen (8 april), Nijmegen (9 april) en terug naar Düsseldorf.

Captain Cruise Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *