VIVA One: Kijkje achter de schermen bij bouw

Nieuwbouw schip VIVA One van VIVA Cruises vordert al behoorlijk in de bouw. Momenteel ligt het riviercruiseschip in Hardinxveld-Giessendam bij Da Capo voor het afwerken van het interieur van het schip. Eigenaar Scylla deelt graag een blik achter de schermen bij de afbouw van het schip dat in april 2022 in de vaart zal komen.

Aan boord

Aan boord vind je een modern design in de blauwe kleuren van VIVA, een groot zonnedek en een spa. Ze biedt plek aan 176 gasten in één van de kamers, suites en junior suites. Voorzien van Frans balkon op de bovenste twee dekken.

Op het zonnedek zijn een whirlpool, een puttinggreen en meer dan genoeg zitjes en ligbedden te vinden. Verder kun je genieten van de fitnessruimte, stoomruimte en infrarood sauna.

Gasten mogen gebruik maken van een (beperkt) aantal fietsen die klaar staan.

Eerste cruise

De eerste cruise van VIVA One vindt plaats op 3 april vanuit Düsseldorf. Deze 8-daagse cruise vaart naar Amsterdam, Hoorn, Rotterdam, Gent, Antwerpen en Nijmegen. Hutten zijn beschikbaar vanaf €1450 p.p, all-inclusive aan boord.

 

8 daagse riviercruise Over de Rijn tot Straatsburg met VIVA One bij TUI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *