Phoenix Reisen doneert €350.000 aan hulporganisaties

Vorige week vond op de Duitse tv zender ZDF het jaarlijkse ZDF donatiegala plaats. Kijkers konden genieten van de mooiste kersthits en ondertussen doneren voor het goede doel. Phoenix Reisen doneerde deze avond €350.000 en ondersteunde daarmee hulporganisaties “Misereor” en “Bread for the World”. Phoenix Reisen-directeur Benjamin Krumpen overhandigde het bedrag aan televisie presentatrice Carmen Nebel.

De show heeft niet alleen muzikale amusementswaarde, maar ook een heel bijzondere en belangrijke boodschap: liefdadigheid. Ook dit jaar gaat de opbrengst van het donatiegala naar de internationale hulpprojecten van de christelijke organisaties “Misereor” en “Bread for the World”. De donaties worden gebruikt om mensen door actieve ondersteuning een betere toekomst te geven in hun thuisland.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *