Feestelijke doopceremonie voor nickoSpirit in Düsseldorf

Nicko Cruises heeft op 24 november haar nieuwe nickoSPIRIT gedoopt tijdens een feestelijke doopceremonie in Düsseldorf. Een kleurrijk voorprogramma en doopmeter Sonya Kraus zorgden voor een feestelijke doop. Het moderne schip vaart voor Nicko cruises op de Rijn, Main en Moezel.

“We zijn blij dat we eindelijk de langverwachte doopceremonie voor onze nickoSPIRIT hebben kunnen houden – precies op tijd voor de start van de adventsreizen”, zegt Guido Laukamp, ​​​​Managing Director van nicko cruises. Het doopevenement vond ’s middags plaats in een kleine groep met bijna 100 gasten, geselecteerde zakenpartners van nicko cruises en enkele vertegenwoordigers van de pers waren uitgenodigd.

Na de priesterlijke zegen kondigde tv-presentatrice Sonya Kraus de doop aan en de champagnefles die op de boeg werd gesmeten. Het geluid van de scheepshoorn van nickoSPIRIT rondde de feestelijke act af.

Aan boord

nickoSPIRIT, het nieuwste schip in de riviervloot van Nicko Cruises, is 110 meter lang en heeft de ideale maat voor cruises op de Rijn, de Main en de Moezel. Met een innovatief concept aan boord voldoet nickoSPIRIT aan de behoeften van moderne cruisereizigers op 5-sterrenniveau: lichte interieurs, drie restaurants met flexibele eettijden en een wellnessruimte met sauna en fitnessruimte wachten op de gasten. De hutten zijn 14 vierkante meter groot, stijlvol ingericht en voorzien van neerlaatbare panoramische  ramen op het midden- en bovendek.

Wil je ook cruisen op dit prachtige schip? Adventscruises zijn al boekbaar vanaf €299. 10 daagse cruises zijn beschikbaar vanaf €1049.

Captain Cruise Cruise Travel Cruisewinkel Zeetours

Bestemming
België
Duitsland
Frankrijk
Hongarije
Nederland
Oostenrijk
Portugal
Servië
Slowakije
Zwitserland
Rivier
Donau
Donaudelta
Douro
Elbe
Garonne en Dordogne
Lagune van Venetië
Main
Mekong
Moezel
Neckar
Nijl
Oostzee
Po
Rhone
Rijn
Saar
Seine
Wezer
Wolga

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *