Feestelijke doopceremonie voor nickoSpirit in Düsseldorf

Nicko Cruises heeft op 24 november haar nieuwe nickoSPIRIT gedoopt tijdens een feestelijke doopceremonie in Düsseldorf. Een kleurrijk voorprogramma en doopmeter Sonya Kraus zorgden voor een feestelijke doop. Het moderne schip vaart voor Nicko cruises op de Rijn, Main en Moezel.

“We zijn blij dat we eindelijk de langverwachte doopceremonie voor onze nickoSPIRIT hebben kunnen houden – precies op tijd voor de start van de adventsreizen”, zegt Guido Laukamp, ​​​​Managing Director van nicko cruises. Het doopevenement vond ’s middags plaats in een kleine groep met bijna 100 gasten, geselecteerde zakenpartners van nicko cruises en enkele vertegenwoordigers van de pers waren uitgenodigd.

Na de priesterlijke zegen kondigde tv-presentatrice Sonya Kraus de doop aan en de champagnefles die op de boeg werd gesmeten. Het geluid van de scheepshoorn van nickoSPIRIT rondde de feestelijke act af.

Aan boord

nickoSPIRIT, het nieuwste schip in de riviervloot van Nicko Cruises, is 110 meter lang en heeft de ideale maat voor cruises op de Rijn, de Main en de Moezel. Met een innovatief concept aan boord voldoet nickoSPIRIT aan de behoeften van moderne cruisereizigers op 5-sterrenniveau: lichte interieurs, drie restaurants met flexibele eettijden en een wellnessruimte met sauna en fitnessruimte wachten op de gasten. De hutten zijn 14 vierkante meter groot, stijlvol ingericht en voorzien van neerlaatbare panoramische  ramen op het midden- en bovendek.

Wil je ook cruisen op dit prachtige schip? Adventscruises zijn al boekbaar vanaf €299. 10 daagse cruises zijn beschikbaar vanaf €1049.

Captain Cruise Cruisewinkel   TUI

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *