Culinaire verrassingen aan boord van A-Rosa Sena

A-Rosa River Cruises heeft de nieuwste details onthuld van haar culinaire aanbod aan boord van haar nieuwste schip, A-Rosa Sena, dat in mei 2022 zal gaan varen. Het schip zal beschikken over veel dineropties, die door de grootte van het riviercruiseschip aangeboden kunnen worden. Gasten hebben de keuze uit zelfbediening of tafelservice, binnen én buiten. Fijn bij A-Rosa is te weten dat alle maaltijden en drankjes (de gehele dag door) inclusief zijn in de prijs.

“Met de A-ROSA SENA brengen we ons culinaire aanbod naar een nieuw niveau en bieden we meer keuze dan ooit tevoren. De extra ruimte aan boord van dit schip stelt ons in staat om meer unieke ruimtes te creëren voor onze gasten om te ontspannen en te genieten van de eetervaring. De nieuwe weergaven van onze gastronomische ruimtes illustreren het moderne designconcept, dat het gevoel van de reis door het ontwerp versterkt – of het nu gaat om ontmoeting, retraite of ontspanning, alles is geregeld ”, zegt Jörg Eichler, algemeen directeur van A-ROSA Flussschiff GmbH.

A-Rosa Market

Het premium buffetrestaurant A-Rosa Market doet je denken aan de vele eetkramen in een grote stad. Het aanbod bestaat uit regionale gerechten, vis-, vlees- en vegetarische gerechten. De boord-bakkerij maakt er plaatse brood, broodjes en taart. Gasten kunnen plaatsnemen in bijvoorbeeld het Café of in het familiegedeelte.

Bijzondere service: The Pavilion

Restaurant Pavilion haalt de natuur naar binnen door de grote glazen wanden. Tijdens het diner vindt in dit restaurantgedeelte tafelbediening plaats met gerechten van het buffet.  “Vanwege ons hygiëneconcept konden we vorig jaar geen buffet aanbieden, maar het eten alleen aan tafel bedienen. We kregen feedback van onze gasten dat ze ons typische A-ROSA buffet hebben gemist, maar ook graag ongestoord zitten en bediend worden. Daarom bieden we bij A-ROSA SENA het beste van twee werelden: zowel onze populaire buffetselectie als een geserveerd diner”, legt Jörg Eichler uit.

Buiten: Riverside

In de achtersteven van het schip nodigt het buitendek naast de A-Rosa Market uit, om buiten van je lunch en diner te genieten. Daarnaast worden hier culinaire specialiteiten bereid, zoals Nordic vispan, mosselpotten, wokgerechten of hamburgers van de grill.

Specialiteitenrestaurant: Sena Grill

Een nieuw restaurant op een A-Rosa schip is het specialiteitenrestaurant Sena Grill. Voor een kleine toeslag dineer je in een exclusieve sfeer à la carte. Op de kaart staan Steak en Zeevruchten, Sushi Bowls en vis van de dag.

The Winery

Of het nu gaat om een ​​verjaardag met familie of vrienden, een wijnproeverij of een kaasproeverij – The Winery is de ideale locatie voor kleine evenementen aan boord van de A-Rosa Sena dankzij de warme sfeer en het fantastische uitzicht.

De gehele dag door drankjes bij Sena Bar en Up & Down Bar

Met een royaal panoramisch uitzicht nodigt de Sena Bar uit om te ontspannen en te genieten van het uitzicht met een drankje in de hand, om de volgende haven te ontdekken of om te luisteren naar de gastartiesten en entertainers. In het buitengedeelte van de bar –  Captain’s View in de boeg van het schip – delen de gasten het uitzicht van de kapitein. In plaats van achter het stuur te zitten, nemen ze echter plaats in comfortabele loungestoelen. Voor een verfrissing tijdens het zonnen en tussen de zwembadtijden is de A-ROSA crew ook beschikbaar op de Up & Down Bar op het zonnedek, die net als de stuurhut bij lage bruggen naar beneden schuift.

Bekijk de A-Rosa Sena cruises:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *