Oostenrijk dicht: riviercruises omgeleid

Vanwege de lockdown die Oostenrijk vanaf maandag 22 november 2021 heeft afgekondigd, moeten rederijen hun schepen omleiden.  Oostenrijk is dicht voor stops van riviercruises, maar schepen mogen wel over de rivieren varen.

De rivier de Donau loopt voor een groot deel door Oostenrijk met bestemmingen zoals de Wachau-vallei, Linz en Wenen. Oostenrijk heeft deze lockdown voor minimaal 10 en maximaal 20 dagen afgekondigd.

Diverse rederijen hebben maatregelen genomen:

Viva Cruises 

De routes van VIVA Moments (23 nov-1 dec. afvaarten) zullen vanaf Passau alleen Duitse havens bezoeken.

A-Rosa

A-Rosa zorgt eveneens voor een inscheping vanaf Passau. In Oostenrijk wordt wel gevaren, zonder te stoppen in een Oostenrijkse haven. De Donau cruises bezoeken wel Bratislava in Slowakije.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Riviercruisereiziger én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *